Weleda & Duften af roser

2015-11-01 10.01.34

Duften af roser gør det for mig. Den der fornemmelse af at gå en tur en sommeraften i en have, hvor roserne dufter og solen stadig hænger i luften. Jeg er begyndt at genopdage dufte og at bruge parfume efter ungerne er blevet lidt større, og jeg ikke har en baby siddende på kroppen mere.

En god veninde gav mig Chanel Nr 5 til min fødselsdag sidste år, og den er jeg virkelig blevet glad for; men derudover har jeg også gang i et par andre dufte. Nu har det klassiske holistiske brand Weleda så kastet sig over parfume, og lavet den lækreste rosenduft: Frisk, naturlig og sommerlig. Den dufter lidt rigeligt sprittet når man prøver den, men når spritten er dampet af, så efterlader den en rolig, luftig (ej at forveksle med frisk) rosenduft på huden. En duft, som minder om sommeraftener, romantik og lange kys (ja, ja, jeg mener det skam!), men uden at dufte som mormors pudder.

Weleda er økologisk, og i høj grad også biodynamisk. Jeg har været fan af dem i årevis, og deres mandelolie til ansigtet er for eksempel en af de ting, jeg helst ikke går igennem en vinter uden. Deres nye parfume er også mere en “parfume”, end en parfume, som vi kender dem. Weleda har, kan jeg læse mig frem til, puttet æsteriske olier i alkohol, så det er altså ikke en parfume, som er sammensat af mange forskellige duftnoter, men en ren duft. Styrken kan sammenlignes med en eau de cologne, så duften bliver ikke tung, som i en eau de parfum.

Du kan finde “min” duft her, og der er faktisk også to andre at vælge imellem (her og her).

2015-11-01 10.03.03

3 kommentarer

  1. Jeg har endnu ikke dufter til de nye produkter fra Weleda, men jeg plejer at være glad for deres produkter 🙂

  2. A pro pos weledas ansigts mandelolie – put et par dråber på en fugtig vatrondel og man har verdens bedste øjenmakeup fjerner 🙂

  3. Den lyder lækker! Jeg glæder mig til at prøve den, når jeg igen skal investere i en ny duft. Jeg er også vild med Weleda, og har været det i mange år. Er lige blevet begavet med deres lækre produkter – som specielt bruges på min hurtigtvoksende babybule 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *