Mandag morgen

Glædelig mandag morgen derude – jeg håber du får en dejlig uge. Her er den ualmindeligt tætpakket, så jeg lå tæt med ungerne i går aftes og krammede dem længe mens jeg savnede dem på forhånd. Det har ellers været en virkelig dejlig weekend, inkl sen tur i biografen med Johan lørdag aften for at se Spectre, den nye James Bond, som var latterligt god. Derudover nåede jeg til min egen store begejstring at skære et græskar ud, hænge ud med ungerne, lukke for vandet i kolonihaven og gøre den vinterklar og være på arbejde det meste af dagen i går.

Denne uge bliver som sagt lidt vild – i eftermiddag skal jeg ind til Danner og tale lidt ved den lukkede del af denne fest, og inden den åbne del begynder er jeg nødt til at skynde mig ud i lufthavnen. Jeg er på arbejde i udlandet et par dage i denne uge, hvorefter Bogforum går i gang. På søndag klokken 12 skal jeg interviewe den unge forfatterinde Emma Healy, som har begået den vildeste debutroman, nemlig Elizabeth er forsvundet. Den foregår i flere tider, handler om mysterier og demens og er virkelig fantastisk. Det tror jeg også Emma Healy er, og jeg glæder mig til at møde hende. Ud over at skrive finder hun også tid til den slags:

https://vine.co/v/MD7gMPiVZWl

Men hav en skøn mandag og en dejlig uge – jeg håber du skal gode ting!

5 kommentarer

  1. Åh, hvor er du heldig, Julia. Det er en af de bedste bøger jeg længe har læst. Jeg var faktisk ved at læse den da vi sås til sidste møde:) Bogen er såååååå go og så godt skrevet. Du må hilse hende fra mig og fortælle hende, at hendes bog IS AMAZING:o)

  2. Det lyder som en spændende bog 🙂 her er ugen skudt i gang med eksamensopgave-skrivning og ellers kører den slag i slag med en masse arrangementer for ungerne – og mig som taxafører 😉 kh. Birgitte

  3. Hold da op! Jeg bliver helt forpustet af at læse om din uge. Fatter ikke at du kan holde til det. Jeg kunne helt sikkert ikke. Men du er nok ligesom min svigerinde , vi kalder hende Duracelkaninen! ! 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *