Mandag morgen

Glædelig mandag morgen derude – jeg håber du får en dejlig uge. Her er den ualmindeligt tætpakket, så jeg lå tæt med ungerne i går aftes og krammede dem længe mens jeg savnede dem på forhånd. Det har ellers været en virkelig dejlig weekend, inkl sen tur i biografen med Johan lørdag aften for at se Spectre, den nye James Bond, som var latterligt god. Derudover nåede jeg til min egen store begejstring at skære et græskar ud, hænge ud med ungerne, lukke for vandet i kolonihaven og gøre den vinterklar og være på arbejde det meste af dagen i går.

Denne uge bliver som sagt lidt vild – i eftermiddag skal jeg ind til Danner og tale lidt ved den lukkede del af denne fest, og inden den åbne del begynder er jeg nødt til at skynde mig ud i lufthavnen. Jeg er på arbejde i udlandet et par dage i denne uge, hvorefter Bogforum går i gang. På søndag klokken 12 skal jeg interviewe den unge forfatterinde Emma Healy, som har begået den vildeste debutroman, nemlig Elizabeth er forsvundet. Den foregår i flere tider, handler om mysterier og demens og er virkelig fantastisk. Det tror jeg også Emma Healy er, og jeg glæder mig til at møde hende. Ud over at skrive finder hun også tid til den slags:

https://vine.co/v/MD7gMPiVZWl

Men hav en skøn mandag og en dejlig uge – jeg håber du skal gode ting!

5 Comments
Previous Post
Next Post