Indbydelse: Vær med til lysfest – og fejr en særlig dames 36-årsfødselsdag

 

Det kan godt være at du og jeg er heldige og har det godt. At vi lever i selvvalgt singlehed eller med en mand vi elsker, og som kan finde ud af elske os.

Vi kan være heldige fordi vi har midler, måder og veje til at leve et liv, der ikke gør ondt, eller som ikke gør vi skal slå krøller på os selv undervejs, og måske har vi endda haft hjælpende hænder undervejs. Stærke mødre, gode fædre og dejlige veninder, der har holdt os i hånden i vore mest sårbare øjeblikke og hjulpet os med at finde den vej at gå på, hvor vi kunne være så frie, stærke og initiativrige, som vi ønsker os at være det.

Sådan er det ikke alle kvinder, der har det.

Heller ikke i Danmark. Som du ved (hvis du har læst med her i nogen tid) betyder Danner noget helt særligt for mig. Jeg er fan af dem, deres arbejde, deres måde at stå fast på kvinders og børns muligheder og rettigheder. Jeg er vild med deres skarpe øje for at se tabuer der hvor vi andre ser væk, og jeg bøjer mig i støvet for deres utrættelige arbejde for at bringe vold og voldsusathed på dagsordenen. Den 2. november holder Danner fødselsdag, og de sætter 2000 lys ved Peblinge sø i København for at minde os alle om at der i Danmark er 2000 kvinder, som hvert år er nødt til at flytte på krisecenter.

C Instagram 4

Den fødselsdag, og de lys, er vi inviteret med til. Vi mødes ved Danner klokken 18! Jeg håber du kommer! Her er programmet:

Kl. 18.00-19:30 – Peblinge Sø/ Kaffesalonen

Kl. 18: Fakkeloptog til Peblinge Sø, hvor vi tænder 2.000 lys i håbet om et godt efterværn til de 2.000 kvinder, som hvert år flytter på krisecenter

Kl. 18.45: direktør Susanne Philipson holder tale ved Kaffesalonen. Der serveres varm kakao

Indbydelsen:

I anledningen af Danners 36 års fødselsdag d. 2. november inviterer vi til arrangement med fokus på kvindernes vej ud af vold. Arrangementet begynder i Danners smukke Stadsstue og slutter med tænding af lys ved Peblinge Sø for de 2.000 kvinder, som hvert år flytter på krisecenter i Danmark.

Med kampagnen #stårstadig har Danner i 2015 sat særligt fokus på krisecentrets vigtige rolle i voldsudsatte kvinders vej ud af vold – også når de har forladt krisecentret og står på egne ben – styrkede, men sårbare.

Et godt samarbejde mellem kommuner og krisecentre om efterværnet, som er opfølgning på et krisecenterophold, er altafgørende for at bryde med volden.

Lysevent 210

3 kommentarer

  1. Danner gør et fantastisk stykke arbejde, og jeg vil se frem til at fejre deres fødselsdag!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *