Om i går

Jeg er i London på arbejde i dag, og håber at nå ud af kontoret og knipse lidt stemningsbilleder, men dette smukke billede er fra Danners lysfest i går. 2000 lys blev tændt for de 2000 kvinder, der har ophold på krisecentre hvert år i Danmark. 2000 kvinder. Det er mange. Mange liv, mange skæbner, mange oplevelser, vi er nogle, der er heldige ikke at forstå til fulde.

Jeg fik lov til at interviewe Charlotte, som har været talsperson for #stårtstadig-kampagnen ved Danners fødselsdag i den smukke gamle sal. Danner fyldte nemlig 36 i går, og jeg fornemmelsen af at det bliver et godt år for hende. Efter arrangementet var der lystænding ved søerne i København. Desværre missede jeg den del, eftersom jeg skulle nå et fly (som så var forsinket), men billederne er lige landet i min inbox, så jeg kunne dele dem med jer.

Charlotte, som jeg interviewede, modtog samme aften Danners ærespris for sit arbejde som frontfigur, og ikke mindst, for at stå frem med sin historie om at overleve et voldeligt forhold. (Og hvis du abonnerer på Magasinet Liv, fortæller hun også sin historie der i denne måned).

Men smukt var det, rørende og meget bevægende, og jeg er ærligt talt på røven over de dygtige mennesker, de mange frivillige og alle dem, der hos Danner kæmper for at kvinder og børn får et godt liv.

DSC_0048_red

DSC_0109_red

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *