(Nu er det muligt at være en) Superhelt på legepladsen (og i haven)

2015-10-17 13.25.57

Det er lidt for sjældent at jeg har mulighed for at føle mig som en superhelt. Nogle gange, når det lykkes mig at komme igennem en weekend uden Johan, men med søvnmangel, arbejde om natten og to alt for sjove unger, så kan jeg godt føle mig lidt helteagtig når det bliver søndag aften, og jeg sidder der og klapper mig selv let på skulderen. Men spøg til side: Vi har brug for at føle os som superhelte ind i mellem, og en genvej til den følelse er at gå vinteren i møde uden at fryse på en legeplads. Derfor har jeg trukket det store dankort op af tasken og investeret i denne flyverdragt til mig selv.

Jeg havde den med på efterårsferie på Langeland, og den er muligvis årets bedste køb. Også selvom den hverken har glimmer eller frynser. På disse billeder har jeg ca et kg sten samlet ind på stranden i hver lomme, og har lige fanget Sofus på en bakke – i regnvejr uden at fryse røven af. Og når vi nu er ved røven. Så går lynlåsen hele vejen rundt om numsen, hvilket betyder at man kan få tøjet til at sidde rigtigt godt inde under. Jeg er SÅ glad for den. Den er fra Mads Nørgaard, og jeg har købt den her.

 

2015-10-17 13.25.44

2015-10-17 13.25.55

5 kommentarer

 1. Det er fandme (undskyld mit sprog) genialt Julia!!
  Det kunne godt være man skulle invitere i sådan en fætter, forudser frygtelig kolde baller (mine altså) efterhånden med de to små her.

  Og så ser du altså sød ud som superhelt 🙂

  Kh Maria.

 2. Det er med lynlåsen ved ballerne.. er det ikke så man som kvinde kan tisse med på? Jeg har nemlig et par cykelbukser (til kvinder) der kan det samme. Meget smart når man er på farten.

 3. Hej, ved du hvad din termodragt hedder? Jeg har ledt alle steder, og jeg kan ikke finde den
  Den ser vildt fed ud til dig nemlig!!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.