Black Lily: Interview: Vi skiller os ud fra mængden

Nicolai Franzen Vs

Her er Lene Boesen. Hun er CEO for Black Lily. Jeg har fulgt mærket Black Lily i mange år, og er vild med mange af deres nu klassiske sager. Kameratasken, for eksempel, og deres lækre, lækre tørklæder. Derfor har jeg bedt Lene fortælle lidt om brandet.

Black Lily er kendt og elsket for sine lækre accessories – men hvad er det, I især gerne vil være gode til?

Black Lily startede som accessory mærke og med tiden har vi udviklet os til at lave komplette kollektioner. Vi har fokus på at binde kollektionen sammen og bruge mange af de samme materialer og detaljer på vores accessories som på vores tøj. Eksempelvis binder strik og skind dette års Autumn kollektion sammen. Blonder både i undertøj og som detaljer på kjoler bidrager feminint til kollektionen. Vores kollektion skal være brugbar og hver enkelt style anvendelig for et bredt publikum. Flere typer af kvinder skal kunne bruge Black Lily – hver på sin måde.

 

Du har for nyligt overtaget brandet Black Lily – hvad er det, der gjorde, at du investerede i det?

Jeg har igennem hele min karriere arbejdet for større virksomheder. Dette var min mulighed for at blive selvstændig og beskæftige mig med alle aspekter fra det helt overordnede og ned til de små detaljer. Jeg elsker at arbejde med både tøj og accessories, og det er fantastisk at kunne tilbyde et komplet look hvor alt fra støvler til skindbukser og strik er vores eget. Det er hårdt at være et lille firma og skulle konkurrere imod de store mærker på markedet. Men jeg synes at vi skiller os ud fra mængden og har vores eget udtryk.

Hvordan synes du, vi danske kvinder forholder os til trends?

Jeg synes generelt at danske kvinder har rigtig god stil og er gode til at klæde sig personligt. Når det er sagt, så er der stadig en meget skandinavisk stil som dikterer jeans, skindjakke og et stort tørklæde – ligesom de fleste hoppede med på bølgen af Isabel Marant støvler med indbygget hæl. Jeg er selv tilbøjelig til at vælge en meget enkel stil, men omvendt elsker jeg at følge de kvinder som forstår at kombinere deres personlige stil med tidens trends.

Hvad synes du kendetegner en stilfuld kvinde, hvis du ikke må sige personlig stil?

En stilfuld kvinde er i mine øjne en som er helt afklaret med hvad der klæder hende og som ikke alene lader sig diktere af tidens trends. Hun er kvalitetsbevidst og mestrer balancen mellem for lidt og for meget.

Hvordan forholder Black Lily sig til trends, og hvor kommer inspirationen fra til jeres kollektioner?

Vi er primært inspireret af hverdagen. Vi ønsker at designe tøj og accessories som vores kunder kan bruge i alle aspekter af deres liv. Arbejde, cykelturen og drinks med veninderne. De praktiske tasker til computer og kamera i det blødeste skind og den lille clutch til det festlige outfit. Vores store tørklæder er en naturlig del af vores kollektion og noget som kunderne ikke kan undvære. Naturligvis forholder vi os til tidens trends, men den største inspiration finder vi på rejser og via blogs, instagram og pinterest.

Her er Black Lilys designer, Fie Kähler:

Nicolai Franzen Vs

Hvad er dine egne favoritter  i kollektionen og hvorfor? 

Det er svært at vælge og jeg vil sige at det afhænger af anledningen. Jeg kan ikke undvære vores weekendtaske som jeg bruger til alt fra den hurtige tur til London til en tur i træningscenteret. Omvendt er vores skindbukser og hele striklinjen svært at komme udenom. En klassiker fra Black Lily er også vores store “alma” tørklæder som hvert efterår fås i et væld af farver.

Hvis jeg – og det er svært – KUN skal vælge én ting fra dig dette efterår, hvad skal det så være?

Det er et helt umuligt spørgsmål, men hvis jeg KUN måtte vælge en enkelt ting, så måtte det bliver vores leggings i stretch skind. Det er den ultimative luksus og jeg har lyst til at have dem på hver eneste dag.

Billederne til dette indlæg er PRfotos og taget af Nicolai Franzen, som du kan besøge lige her.

5 kommentarer

  1. Kære Julia,
    Jeg tror, at du er kommet til at ligge et forkert link ind på Black Lily.

    Venlige hilsner,
    Pernille

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *