Om Bøger & Kaffe, Blød Velour & Anthony Doerr

For nyligt fik jeg mulighed for at være med i et lille projekt sammen med Merrild Kaffe og Politikens Forlag, hvor jeg skulle fortælle om 6 læseværdige bøger på små film. Den første af de små film kan ses lige her. Min blazer har jeg investeret i til lejligheden. Den er fra Zara og allerede væk fra webshoppen, men de har lavet en ny version af den, som ses her. Min er i velour med broderi, og jeg er vild med den (hvilket jo ikke kan komme bag på nogen eftersom den ser ud som om jeg har væltet et cirkus og rullet mig i det…). Men om ikke andet: Jeg håber du har lyst til at se med, og denne første film handler om den Pulitzer-vindende roman Alt Det Lys Vi Ikke Ser af Anthony Doerr. Nok en af de bøger, der har gjort størst indtryk på mig i år.

5 kommentarer

 1. Tak for tippet. Jeg er snart færdig med “På kanten af evigheden”. Er også vild med historiske romaner.

 2. Fik den i fødselsdagsgave sidste måned. Glæder mig til at gå i gang med den… Måske i aften:-)

 3. Bwahahaha. ELSKER “væltet et cirkus og rullet mig i det” sætningen. Det er jo spot on 😉 Jeg var i øvrigt i Anthropologie ved Rockefeller Center i tirsdags og sendte dig en tanke. De havde duftlys og den pæneste halskæde jeg nogensinde har set. Savle savle

 4. Kære Henriette,
  TAK for den tanke – jeg elsker dén butik! Kh J

  Kære Line Marie,
  Ja, NYD den!

  Kære
  Line B,
  Ja, de er altså noget særligt!
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *