En butik, hvor alting er udsolgt, undtagen i aften…

ring-dish-stacks

På instagram følger jeg en keramiker, som laver så smukke ting, at jeg næsten ikke kan holde det ud. Hun hedder Lindsay Emery, og laver tallerkner, fade, citruspressere, kopper og krus og alt muligt andet, der kan lægges mad på eller hældes mad i. Hendes ting er så eftertragtede at hendes webshop faktisk altid er tom. Som i HELT tom. Undtagen torsdag aften klokken 7 amerikansk tid, hvor hun fylder butikken op. Der går en times tid så er det hele væk igen. Men hun er værd at holde øje med, hvis man ønsker sig et feminint, indbydende og individuelt produceret stykke keramik. Du kan også finde hende på instagram, hvor hun hedder @suiteonestudio

Skærmbillede 2015-10-22 kl. 12.53.24

platters-with-poured-blues

4 kommentarer

  1. Hold nu op hvor er det FINT – har lige været forbi hendes webshop – TAK for tippet, vil straks finde hende på Instagram <3

  2. Jeg er SÅ forelsket i hendes ting – særligt de lyserøde og guld tallerkner! Hver eneste gang, der kommer en mail om genopfyldningen i hendes shop, kigger jeg sukkende efter et pengetræ på altanen.
    Jeg er solgt!

    – Kit

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *