Den Smukkeste Udgave: Harry Potter & De Vises Sten

Det er efterår, og det er tid til at stoppe scones med chokolade i ungerne, og drikke kaffe selv. Det er tid til at lukke sig lidt inde, og det er tid til fordybelse. Elias og jeg er gået i gang med Harry Potter. Med 1-eren, Harry Potter og De Vises Sten. Det er en klassiker, og én bog jeg selv har læst flere gange end godt er. Jeg er vild med den serie, og heldigvis har Elias endelig selv været opsøgende overfor den. Men det er lidt svært for ham at bevare koncentrationen, at finde rundt i det store persongalleri, og ikke mindst at huske det hele, når der nogle gange går fem dage mellem hver højtlæsningssession. Derfor er denne vidunderlige udgave af det første bind, som netop er udkommet, en gave til alle kommende Potter-fans; den er så smukt illustreret at den hjælper Elias og mig, men også så fin, at Sofus kan følge med, når jeg læser højt, og af sig selv kommer hen for at være med. Den koster 400 kr, og jeg må indrømme at jeg ikke synes der er nogen grund til at der skal gå hele to år før bind to udkommer i samme smukke udgave.

Se mere til den her.

2015-10-15 18.53.58

2015-10-15 18.53.16

2015-10-15 18.54.26

4 kommentarer

  1. Kan se jeg ikke er alene om at tænke WAUUUW. Den håber jeg også snart flytter ind hjemme hos os!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *