Gaveregn: Vind de lækreste franske duftlys fra Plantes et Parfums

2015-10-15 15.46.43

Da jeg var i Frankrig i sommer købte jeg det lækreste duftlys, som ud over at dufte vidunderligt var så smukt pakket ind og ikke mindst lavet på planteolie efter gamle franske opskrifter. Jeg elsker duftlys, men har ikke rigtigt brugt dem mens ungerne var helt små, men nu er de store nok til også at kunne nyde, at jeg tænder et. Tit synes jeg de bliver for syntetiske i duften, men mit fine franske er bare gennemført lækkert. Lysene, er nu kommet til Danmark og fås blandt andet i den lækre webshop Fair Nature, som drives af en imponerende dame (som jeg bringer et interview med i næste uge her på bloggen). Hun har også ansvaret for at få de lækre lys til Danmark, og du kan nu vinde to lys. Et der dufter af vanilje (min favorit) og et der hedder white musk, som er lidt tungere i duften og perfekt til en efterårsaften. Det eneste du skal gøre er at lægge en kommentar til indlægget her, og så trækker jeg lod på søndag klokken 19.

(Lysene er en gave fra Fair Nature. Jeg får intet for at lave dette indlæg)

2015-10-15 15.46.32

2015-10-15 15.46.19

97 Comments
Previous Post
Next Post