Ugen, der gik – og noget om den der “balance”

Jeg har den ikke helt i disse uger. Balancen. Jeg har måske heller ikke lige frem planlagt efter at skulle have den – måske fordi jeg ved at det aldrig rigtigt er muligt. For i det her liv, jeg lever med en virksomhed, som ikke mere er SÅ lille endda, en mand, der har to jobs, og er på tourné for tiden, er det noget med at vi arbejder i hverdagene og i weekenden. Jeg er faktisk nået dertil, hvor jeg printer et skema ud hver uge, så vi kan finde hinanden, og ved, hvem der gør hvad. I alt det er ungerne omdrejningspunktet, deres aftaler, planer og behov (for lektielæsning, lego-leg og stille tid) og alligevel savner jeg dem.

Elias sagde til mig, da jeg lagde ham i seng i går: Efteråret er dit og fars travleste år, men I skynder jer altid hjem.  Jeg blev simpelthen så rørt – for ingenting går de unger forbi, heller ikke at vi elsker dem, og det vi laver. Men ja, vi har travlt.

I sidste uge havde jeg én dag hjemme i København, og i denne uge har Elias ferie, så vi smutter på familietur alle fire sammen med min søster, svoger og Bedste Karen i løbet af ugen, og jeg glæder mig helt sindssygt. Til varm kakao, langsommelighed og lange stræk udenfor. Der er noget med den der balance mellem ude og hjemme og travlhed og ro – vi har den, mere end nogensinde før, men når jeg sidder her på en søndag og savner varm kakao med Sofus, fordi jeg sidder i et tog, og de andre er hjemme, så savner jeg at balancen tippede mod søndagen og jeg savner dem. Og så på den anden side: Jeg er en gammel cirkushest, og glæden ved at lave det jeg brænder for, kan jeg simpelthen heller ikke undvære i mit liv. Man kan faktisk godt få det hele – bare ikke altid præcis samtidig.

Natten til i går kom Johan hjem klokken fire fra et spillejob, lørdag morgen stod vi alligevel alle fire i Zoo, og det var absurd hyggeligt – der var næsten ingen mennesker, og det var lidt som at have det hele for os selv, selv udsigten fra ZOO-tårnet:

IMG_2771-2

Fredag morgen hoppede jeg i det her vand i Sønderjylland – det var absurd koldt – så koldt at jeg ikke kunne mærke mine fødder og lægge (man skal åbenbart ikke stå stille i iskoldt vand og tage sig sammen) i et par timer efter:

IMG_2724-3

Vandet ligger ved Ballebro Færgekro – et skønt badehotel, hvor jeg havde den store fornøjelse at holde foredrag om forbruger- og kommunikationstendenser for en fyldt sal aftenen inden:

IMG_2719

Bortset fra en tur til Sønderjylland, har jeg været i Svendborg og en tur mere i det jyske i sidste uge, men jeg har faktisk også nået at smide stilletterne og forkæle mig selv med skumfiduser (når jeg kalder dem Skum-Du-Fiser dør Sofus lidt af grin), blomster og magasiner:

IMG_8717

Og lidt pinterest-overspringshandling, hvor jeg sjovt nok hæftede mig særligt ved dette meget relevante skilt:

2c60ff591d361e51318896278ad748cd

 

10 Comments
Previous Post
Next Post