Cashmere & Efterår

Jeg håber du har haft en Glædelig Søndag derude. Igen i dag var jeg tidligt oppe i min arbejdsweekend og ude for at gå en tur. Jeg er tæt på vandet, og som børnefamilietype er det godt nok mange år siden jeg er gået en tur ved vandet en tidlig morgen, helt alene.  Måske er det i virkeligheden allerførste gang. Det blæste, og det hele larmede, selvom alt var stille.

Efteråret er på vej, og med det også tiden til at være inden døre. Vi skal snart lukke koloen ned, og jeg ved ærligt talt ikke helt hvordan jeg (og ungerne) skal klare mig uden den i fem-seks lange måneder. Der er noget med det udendørsliv, som jeg egentligt aldrig rigtigt havde troet jeg var til. Jeg så mig selv mere som hende, der sad inden døre med kaffen på bordet og bogen i hånden, men nu har jeg så endelig optaget at både kaffen og bogen kan komme med uden for. Nu er jeg pludseligt sådan en, der trænger til at gå en tur, trænger til at komme uden for. Er nødt til at have planter inden døre. Og jeg har det så godt med det.

Én af de få ting efteråret bringer med sig, som jeg glæder mig til hver år er nødvendigheden af at pakke sig ind. Lag på lag på lag, støvler, frakker, huer, uld og den slags. Jeg elsker det. I år er efterårets første investering dette vidunderligt sart lilla-rosa tørklæde fra The Baand. Jeg elsker deres Tees, men nu har de udvidet med cashmere, og det er virkeligt helt vidunderligt. Det vejer ingenting, er varmt og smukt. Måske har du allerede det det her som del af indianerlooket, men nedenfor kan du se hvor smukt det her. Klik her og læs mere.

 

IMG_8593

3 kommentarer

  1. Cashmere er vanvittigt lækkert. Har købt en trøje hos Moshi Moshi Mind på udsalg. Den ånder på den mest fantastiske måde, så man kan bruge den både vinter og sommer.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *