Vil du være med til at interviewe Liza Marklund?

Ved årets Bogforum skal jeg interviewe den svenske forfatterinde Liza Marklund hele to gange. Og det tænkte jeg om ikke du ville være med til?

Det er ganske simpelt: Fem læsere her fra bloggen, kan få et eksemplar af Marklunds bog, Jernblod (du kan læse mere om bogen nederst i indlægget). Hvis du er en af de fem får du bogen i løbet af denne uge. Den 20. oktober, vender du tilbage til mig med minimum tre spørgsmål du gerne vil have besvaret af Liza, og så tager jeg dem med på scenen. Efter interviewet lægger jeg svarene her på bloggen, og fra scenen fortæller jeg naturligvis (med mindre jeg bliver nervøs og fucker op undervejs, hvor spørgsmålene kommer fra). Har du lyst til at være med? Så smid en kommentar her.

(Og nej, indlægget er ikke sponseret eller arrangeret af hverken Rosinante eller Bogforum. Jeg har spurgt Rosinante om jeg måtte lave dette projekt sammen med jer, fordi jeg ved at I læser, og at I ville synes det kunne være sjovt. Rosinante sender bøgerne direkte til jer.)

LIZA MARKLUND_Jernblod_140x220_FORSIDE_FINAL.indd

Jernblod

Den 12. september 2015 er Liza Marklund klar med den definitivt sidste bog i serien om Annika Bengtzon. Serien, der består af 11 bind, er indtil nu solgt i mere end 15 millioner eksemplarer i mere end 30 lande, heraf er over to millioner solgt i Danmark alene.

 

Vi har fulgt Kvällpressens reporter Annika Bengtzon, siden hun blev ansat som journalistelev på avisen. Nu står papirudgaven foran lukning, og der venter helt nye udfordringer. I retten følger Annika en stor mordsag – en hjemløs er bestialsk myrdet, og beviserne er svage, men i kulissen venter den anklagedes tvillingebror, der officielt døde for 20 år siden.

 

Samtidig er Annikas søster forsvundet. Det eneste livstegn er en sms med ordene: Annika, hjælp mig! Til trods for sit komplicerede forhold til søsteren, kan Annika ikke gøre andet end at forsøge at finde sin søster.

Søgningen tager hende tilbage til den by, hun i sin tid forlod – til sin mor og til sine minder, og ikke mindst til forældrene til den kæreste, hun dræbte i selvforsvar på det gamle jernværk.

12 kommentarer

  1. Sikke en god idé – hvis man ikke som forudsætning skal have læst de andre bøger, så vil jeg gerne komme med spørgsmål 🙂
    Kh. Birgitte

  2. det kunne være så dejligt at være med – er stor fan af Liza Marklund, og har helt sikkert planer om at skulle læse bogen a.s.a.p.

  3. Ej det er en mega god ide, det vil jeg bare rigtig gerne være med til, hun er jo en helt fantastisk forfatter. Har læst de fleste om ikke alle hendes bøger.
    Kh.
    Marlene Stensen

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *