Smagens Time: Smagsoplevelser til dine børn

En af vores kunder hos Lahme er den indiske restaurant Verandah. Jeg har faktisk været vild med den, før jeg vidste at vi ville blive så heldige at komme til at arbejde for dem, for deres variation af det indiske køkken (mit yndlings) er vidunderlig. Og så er den pæn, den restaurant og deres drinks er GODE og rimeligt hårdtslående, hvis man ikke er forsigtig. Noget af det Verandah også er virkeligt gode til, er engagement, og derfor har jeg fået lov til at dele invitationen til et ret fantastisk arrangement med jer, nemlig et for børn. Hjemme hos os er ungerne ikke just parate til at smage på hvad som helst, så for at råde bod på det, og lære dem noget, prøver vi at få familiekalenderen til at passe, så jeg også kan komme med til dette lækre initiativ:

STA_L230

Smagens Time på Verandah: Giv dine børn en indisk smagsoplevelse for livet
 
Giv dine børn en helt unik spiseoplevelse med mad, som den bliver lavet i indiske hjem, når Verandah d. 7. oktober inviterer børn fra 5-15 år indenfor til Smagens Time.
 
Køkkenet tilbereder en sund og velsmagende 3-retters indisk menu, baseret på sæsonens gode råvarer, som udfordrer børnenes smagsløg. Det bliver sjovt – og det er forbudt for voksne.
 
Alle siddepladser er reserveret til børn, der gerne vil udvide deres smagshorisont og prøve noget nyt sammen med deres søskende og venner, og der vil være dansktalende voksne, som står klar til at tage imod de spændte unger.
 
Spis for det gode formål
Smagens Time foregår samtidigt på restauranter landet over, og er arrangeret af Fonden Melting Pot. Overskuddet fra arrangementet går ubeskåret til at bekæmpe fattigdom i Bolivia gennem madprojekter.
 
Tid & sted:
Onsdag d. 7. oktober kl. 16.30-18.30
Verandah / The Standard
Havnegade 44
1058 Kbh V.

Køb billet på madbillet.dk. Det koster 150 kr. + gebyr at deltage. Billetten dækker både mad og drikke. Billetten medbringes på dagen, så sørger vi for resten.

Læs mere om Verandah på www.verandah.dk (og jeg er blevet bedt om at sige, at der er en ny hjemmeside på vej).

DSC_6750

DSC_6268

 

2 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *