Stammershalle & Endnu Et Par Grunde Til Tage Dertil

For et par uger siden var Johan og jeg et ganske kort smut på Stammershalle. Det har jeg allerede skrevet om, men fordi jeg savner Johan så det svier (han er i Paris og har været der 12 dage ind til videre) kommer jeg igen til at tænke på den fantastiske tur. Vi besøgte Stammershalle – det vidunderlige badehotel, jeg første gang besøgte, da jeg lavede TVprogrammerne Danmarks Dejligste Badehotel. Stammershalle er det eneste af de steder, vi besøgte jeg faktisk er kommet tilbage til flere gange. Og jeg er slet ikke færdig. De kan noget. Noget med ro, mad og vand. Det virker og det er som en slags blid dyne over hverdagen. Jeg tror det er godt at komme væk fra det hele ind i mellem, også ganske kort. Det er en ekstravangant luksus i børnefamilielivet, men mon ikke man kunne gøre meget godt for børnefamilierne, hvis de voksne ind i mellem fik nogle timer med mad og søvn og luft…

Da vi var der gik vi tur, sov og spiste – noget af det fantastiske vi spiste var hotdogs. Men lavet på hummer – fantastisk.

IMG_1861

IMG_8208

IMG_8276

3 Comments
Previous Post
Next Post