Gaveregn: Katjes i rå mængder (Fordi det er mandag og det regner)

IMG_8291

Skumpandaerne med de røde næser og sorte ører er min favorit, og har altid været det. Og fordi det er mandag, og fordi det øser ned, her hvor jeg sidder, tænkte jeg at det var passende at vi lige stoppede op, lavede en kande kaffe og fyldte slik i skålen.

Katjes har altid været det naturlige valg, og har skilt sig ud ved at lave slik på naturlige ingredienser, helt uden farvestoffer og med naturlig smag fra frugt- og grøntsagssafter. Over de sidste to år har Katjes også fjernet gelatinen fra størstedelen af slikket og erstattet den med citrus pektin. Derfor kan de i dag præsentere en serie af vegetariske slikprodukter, udelukkende fremstillet på naturlige, vegetariske ingredienser. Citrus pektin er nemlig stivelse, fremstillet på citrusfrugter. Det giver store smagsoplevelser med god samvittighed til store og små slikmunde. Og dem vil vi gerne dele med dig og dine læsere.

Du og fire andre læsere kan vinde hver fire poser lækker slik, hvis bare du smider en kommentar her inden onsdag den 26 august. klokken 21.

En pakke består af 4 poser slik:

  • Katjes Poter: Bløde, smagfulde små lakridser, der blev fremstillet første gang i 1960. Siden er opskriften blevet tilrettet og er i dag naturligvis vegetarisk.
  • Katjes Abehoveder: Blød bananskum med lakrids, og en lækker sødmefuld smag.
  • Katjes Tappsy: Bløde, søde skumbamser med lakridsører og lille rød vingumminæse.

Katjes Tappsy Frugt Lakrids: Blød og lækker kombination af frugtvingummi med smagen af æble, citron, jordbær, kirsebær og en mild smag af blød lakrids.

IMG_8292

174 Comments
Previous Post
Next Post