Efter en hektisk uge – kolonihavens fineste plads

Det har være en vild uge. Der er sket tusind og én ting, og vi har haft travlt alle sammen. En ting er at hverdagen er begyndt sådan for alvor, noget helt andet er, at en ny slags hverdag bliver vores i 14 dage. Johan skal nemlig på rejse, for at skrive ny musik. Dermed bliver ungerne og jeg alene i to uger – heldigvis med hjælp fra diverse fronter. Det bliver fint, og jeg er ikke urolig for det praktiske, men derimod for det der med at undvære Johan. I 2 uger! Jeg savner ham på forhånd, men har planer om at forsøge at lade som ingenting – eller næsten ingenting – overfor børnene, og gøre en fest ud af det i stedet. Men som opladning, afslapning og rendyrket familiehygge er vi taget i kolo denne weekend. I går havde vi sommerfest med kulørte lamper, livemusik, mad og is til ungerne herude i koloen. Alt er godt, og dagen er fyldt med hygge på skift i kolonihavens fineste spot. Det er de tidligere ejeres seng, vi har lagt en madras i, stillet på terrassen og fyldt med tæpper og puder. Den store patchworkpude er det eneste håndarbejde jeg er blevet færdig med i 2015, men stadig ren kolonihavestil, tænker jeg. Jeg håber I nyder en god søndag derude.

IMG_8198

IMG_8199

IMG_1579

IMG_1580

IMG_8202

IMG_8200

4 Comments
Previous Post
Next Post