Om Ugen, Der Gik Og Den Der Work-Life Balance

modeuge

Den sidste uge har været en af de pænere – modeugen i København er simpelthen så pæn, og der er så meget pænt at kigge på, og så meget smukt at tage billeder af, og folk er SÅ pæne og smukke. Men nogle gange er det alligevel ikke det, man tænker mest på, som man sidder der midt i det hele. For eksempel mødte jeg til Gannis show (og det rapporterer jeg snarest fra her på bloggen) en meget dygtig dame, jeg har kendt i mange år. Hun har to mindre børn, og det første hun siger, da jeg ser hende er at hun savner dem! Jeg kender det! Så står man der midt i alt det der er allersjovest og har hjemve efter sofaen og ungerne og manden og hverdag. (og det er jo det jeg siger: Hverdagen er det fedeste!). Lige for tiden er min work-life-balance (hader det udtryk – det lyder som en sport), måske lige lidt anstrengt. For eksempel er jeg i London på arbejde i dag og kommer hjem i nat, så selvom jeg kun har været hjemmefra i 30 timer har jeg misset to aftner med ungerne. Under modeugen var Johan på Skanderborg og spillede tre koncerter, så unger var så heldige at komme i børnespa på Bedste Karen. De havde en fest, men jeg savnede dem. Og sådan er det jo så at det hele ind i mellem går meget, meget stærkt, og andre gange meget meget langsomt. Og hvordan finder man balancen? I hvert fald ikke ved at glemme at nyde hvor man er. Men det er jo sådan det er: Balancen er der ikke, hvis man måler den dag for dag – men i det store billede, der findes den heldigvis, og derfor er jeg faktisk totalt fri for dårlig samvittighed for tiden, men ikke helt fri for savnet. Heldigvis.

Og her lige lidt fra ugen: Billedet ovenfor er fra Nimb, hvor vi var med til at arrangere en event – dette er marinerede jordbær med frystetørret fløde og nedenunder gemmer der sig noget karamel. Hold nu magle det smagte godt!

Jordbær Nimb

I modugen var jeg også så heldig – på bedste fangirlmåde – at møde to de to damer bag brandet The Baand (jeg har tidligere lavet et interview med dem her). Julie og Stine. Stine har lige født den yndigste lille Frida, og alligevel stod hun der under modeugen. Nogle damer rocker for hårdt.

Julie og Stine The Baand

IMG_8094

2 kommentarer

  1. Åh ja, den balance! Jeg kender det omvendte savn.. Jeg har valgt at gå hjemme med mine to mindste på 2 år en periode for at skabe lidt ro i vores familieliv. Min ældste er lige startet i 1. klasse og mellembror går i børnehave. Jeg er vild med at være sammen med ungerne, men hungrer også efter ‘verden udenfor’ nogle dage! Jeg tilslutter mig helt og holdent, at balancen skal måles i det store billede og ikke dag for dag. Det er en ganske glimrende målestok.
    Udefra set ser det ud som om, du er virkelig god til at finde balancen 🙂

  2. Kære Anne Sofie – åh ja, det omvendte. Det svier altså også. Men stor respekt for din beslutning – den må også have krævet sin kvinde. Og tak – jeg arbejder på det.
    Kærligst
    J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.