Rabat På The Baand

KOWSKI-077 mindre

Jeg har yndlingsbrands, og et af dem er The Baand. De laver vidunderlige tees, kjoler, bluser og nederdele. Én ting er at designet er så godt, at jeg føler mig mødeklar i en blazer og en af deres tees, men noget andet er at The Baand producerer bæredygtigt. Nu har jeg fået lov til at tilbyde dig rabat (og bare rolig, jeg får ikke noget ud af at du køber, men tilbuddet er alt for godt) på den kollektion, der er online nu. Du får 30% rabat hvis du bestiller inden fredag den 14. august klokken 24. Hvis du bare skal vælge én ting, kan jeg kun anbefale snittet i de tees, der hedder Audrey. Dem finder du her.

Det eneste du skal gøre for at indløse rabatten er at skrive Julia i feltet, når du tjekker ud. Webshoppen ligger lige her.

KOWSKI-073 mindre

5 kommentarer

 1. Men hvordan skal måleskemaet forstås? Str. L: brystvidde 55, talje 45,5 og hofte 49?? Jeg kan ikke tro, der menes cm? men hvad så?

 2. så kunne man bare ønske sig at den slags mærker også lavede tøj til os, der er lidt større end en str. 38. Brystmålet i den Audrey tshirt i den største størrelse er 22 cm for småt til mig. Oh well.

  Betty, jeg gætter på at man skal gange målet med 2 – det er målt tværs over når blusen ligger fladt.

 3. Hej Julia
  Jeg syntes ikke jeg kan finde den blå bluse på det øverste billede?

 4. Kære Alle Tre – jeg har netop bedt Stine & Julie (damerne bag The Baand) hjælpe jer videre – de svarer herude i løbet af i dag.
  KH
  J

 5. Kære Betty og Rikke,
  Det er korrekt som Rikke skriver. Vores mål er halve og skal derfor ganges med 2.
  De er målt når blusen ligger flat og målt fra side til side.

  Kære Helle,
  den blå bluse kan du finde på flg. link: http://www.thebaand.dk/collections/t-shirts/products/audrey-t-shirt-i-okologisk-bomuld
  Det er en blå Audrey T-shirt.

  Hvis I har flere spørgsmål, så er I meget velkomne til at skrive direkte til os på:
  Julie@thebaand.dk

  mvh
  Julie // The Baand

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.