Rabat På The Baand

KOWSKI-077 mindre

Jeg har yndlingsbrands, og et af dem er The Baand. De laver vidunderlige tees, kjoler, bluser og nederdele. Én ting er at designet er så godt, at jeg føler mig mødeklar i en blazer og en af deres tees, men noget andet er at The Baand producerer bæredygtigt. Nu har jeg fået lov til at tilbyde dig rabat (og bare rolig, jeg får ikke noget ud af at du køber, men tilbuddet er alt for godt) på den kollektion, der er online nu. Du får 30% rabat hvis du bestiller inden fredag den 14. august klokken 24. Hvis du bare skal vælge én ting, kan jeg kun anbefale snittet i de tees, der hedder Audrey. Dem finder du her.

Det eneste du skal gøre for at indløse rabatten er at skrive Julia i feltet, når du tjekker ud. Webshoppen ligger lige her.

KOWSKI-073 mindre

5 Comments
Previous Post
Next Post