Min Nye Blog – En Rundvisning

Rigtigt Hjerteligt Velkommen til min nye – gamle – blog. Jeg har så længe haft lyst til at klæde den anderledes på, og bygge indholdet op på en anden måde, og det har min ven og svoger – og ind i mellem også kollega – Jakob Helmer hjulpet mig med. Vi har arbejdet på det et stykke tid, men i dag viste han mig de sidste indstillinger og nu er vi i gang. Jeg håber meget at du kan lide det, og at du kan føle dig hjemme i det.

Jeg har blogget i mange år efterhånden – i syv eller otte år, og jeg elsker det stadig. Men det vigtigste for enhver blog, vil jeg altid mene er læseren. Det er her bloggen er et anderledes medie end alle andre, fordi læser og afsender er i dialog. Man skriver dermed ikke en blog for sine læsere, men efterhånden med. Jeres input og kommentarer betyder alverden, og tak for de mange mails med forslag til personer, ideer, bøger, produkter, tanker og overvejelser, der kunne finde vej her til bloggen. Bare bliv ved!

Øverst på siden er der 8 kategorier. Hvis du kører musen eller curseren hen over de fem første hopper der en bar ned, så du kan se de seneste indlæg inden for kategorien.

Det store felt lige under logoet indeholder indlæg, som er “prioriterede” – det betyder derfor ikke at det er de nyeste indlæg, men indlæg jeg er glad for. Under dem ligger de mest populære indlæg, altså dem, flest har læst.

De nyeste indlæg ligger herunder.

Hver gang du læser et indlæg vil der nu komme flere indlæg op i den kategori, så du kan læse videre, hvis du har lyst.

Nederst på siden ligger mit instagramfeed, og du kan i øvrigt kommentere som du plejer for enden af et indlæg.

NØØØØJ, hvor jeg håber du kan lide det!

11 kommentarer

 1. Ser super fint ud Julie.
  Jeg sidder faktisk også og leger med tanken om, at lave lidt om på min blog. Nu er hverdagen tilbage, ungerne er i skole igen (og hold da op de glædede sig efter 6 ugers ferie) og så skal der lige ske noget nyt, synes jeg.

 2. Kære Julia,
  Tillykke med ny -gammel- blog.
  Fornemmer man et tema henover sommeren? Istandsættelse af lejlighed, koloen malet og ny, lækker opdateret blog. Du keder dig ikke 🙂
  Tillykke med det hele, det ser skønt ud.
  Håbet alt er vel og at I har haft en dejlig sommer. Vi ses om nogle uger, når jeg er færdig med at ferie’e den 🙂

 3. Hej Julia
  Følger flittigt med og så lige konkurrencen om Lash food, ville så meget elske at vinde og kan lige nå at være med inden deadline. Meen jeg kan ikke få lov til at kommentere på den, Hvorfor…?please

 4. Hej Helle,
  Jeg kan se at du fandt ud af hvordan det virker!
  Kære Hilde – hmmm – det virker på min, så det kan jeg jeg ikke rigtigt regne ud.
  Kære Kit – Tak og i lige måde på det!
  Kære Kristina – det har jeg slet ikke tænkt på, men det har du sgu da ret i! Nyd resten af din ferie!
  Kære Birgitte – TAK fordi du opdager den del – jeg er også helt vild med den…
  Kære Mette, ja ind i mellem trænger man til noget nyt,

  Kærligst
  J

 5. Hei igjen.
  Det fungerer nå også på min ipad:-)

  Lekker oppgradering av en allerede høyt verdsatt blogg!!!

 6. Tillykke med den og tak fordi du kræser for dine læsere. Altid hyggeligt at hænge ud her.

 7. Et user-end mesterværk. Skøn blog både ifht. indhold, brugervenlighed og visuelt design.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.