Min Nye Blog – En Rundvisning

Rigtigt Hjerteligt Velkommen til min nye – gamle – blog. Jeg har så længe haft lyst til at klæde den anderledes på, og bygge indholdet op på en anden måde, og det har min ven og svoger – og ind i mellem også kollega – Jakob Helmer hjulpet mig med. Vi har arbejdet på det et stykke tid, men i dag viste han mig de sidste indstillinger og nu er vi i gang. Jeg håber meget at du kan lide det, og at du kan føle dig hjemme i det.

Jeg har blogget i mange år efterhånden – i syv eller otte år, og jeg elsker det stadig. Men det vigtigste for enhver blog, vil jeg altid mene er læseren. Det er her bloggen er et anderledes medie end alle andre, fordi læser og afsender er i dialog. Man skriver dermed ikke en blog for sine læsere, men efterhånden med. Jeres input og kommentarer betyder alverden, og tak for de mange mails med forslag til personer, ideer, bøger, produkter, tanker og overvejelser, der kunne finde vej her til bloggen. Bare bliv ved!

Øverst på siden er der 8 kategorier. Hvis du kører musen eller curseren hen over de fem første hopper der en bar ned, så du kan se de seneste indlæg inden for kategorien.

Det store felt lige under logoet indeholder indlæg, som er “prioriterede” – det betyder derfor ikke at det er de nyeste indlæg, men indlæg jeg er glad for. Under dem ligger de mest populære indlæg, altså dem, flest har læst.

De nyeste indlæg ligger herunder.

Hver gang du læser et indlæg vil der nu komme flere indlæg op i den kategori, så du kan læse videre, hvis du har lyst.

Nederst på siden ligger mit instagramfeed, og du kan i øvrigt kommentere som du plejer for enden af et indlæg.

NØØØØJ, hvor jeg håber du kan lide det!

11 Comments
Previous Post
Next Post