DIY: Få Looket fra Lala Berlins Show Under Modeugen

Under modeugen i København i sidste uge viste det tyske brand Lala Berlin, deres kollektion. Som du kan se ovenfor er det en sommerkollektion, som ikke er bange for at vise hverken hud eller farver. Key Makeup Artist for L’Oréal Paris, Anne Staunsager står bag makeuppen ved showet, og skabte et look, som matchede det ubevsærede sommerlige i kollektionen, med røde læber og smuk hud. Jeg har fået hendes trin-for-trin-guide til makeuppen:

1. Huden renses af med Micellar Water og fugtes godt med Nutri Gold Extraordinary Oil Cream. Påfør et tyndt lag True Match Foundation i den rette nuance og brug Lumi Magique Concealer under øjne, næsefløje, mundvige osv. Dæk evt. urenheder med True Match Mineral Foundation og brug pudder i T-zonen hvis nødvendigt.

2. Øjne: Buk vipperne hvis der er behov for det og påfør lidt Brow Artist Plumper på vipperne for at samle og definere dem. Påfør Color Riche Eyeshadow Nude 206 som en lysende highlighter iøjenkrogene.

3. Kinder: Brug Glam Bronze La Terra (en solskinspudder) til at skabe et blødt solkysset look, ved at tegne et stort tretal fra panden langs hårgrænsen, ned langs tindingen, ud på kindbenet og evt. ned til under kæben. Dup efterfølgende Lumi Magique Base Primer blandet med Nutri Gold Extraordinary Face Oil påkindben, næseryg, amorbue, lidt i panden og lidt på hagen. Det skal se varmt – lidt svedigt – men stadig sexet ud.

4. Læber: Læg den matte pink læbestift – Color Riche, 131 Mistinguette – og dup forsigtigt med lidt pudder på en pensel henover, især på midten, for at skabe et ultra mat look. Gentag hvis
nødvendigt. Farven skal være meget gennemtrængende og helt mat.

5. Negle: Neglene lakeres i to lag med Le Vernis, 631 Nuit Blanche og afsluttes med Top Coat Matte.

 

 

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *