Gaveregn: Lashfood: Smukke vipper & bryn

Hvis du også ind i mellem savner længere og fyldigere vipper og kraftigere bryn, så er der hjælp at hente. Læs mere her og smid en kommentar til indlægget senest på onsdag den 12. klokken 20, så er du med i lodtrækningen om et sæt.

LASHFOOD er baseret på nano-peptid teknologi, med naturlige planteekstrakter, biotin og sojaprotein, der sikrer længere, tykkere og stærkere vipper på 4-6 uger. LASHFOOD er som det eneste vippe- og brynprodukt på markedet ECOCERT-certificeret.

Ligesom din hud i perioder kan have brug for ekstra pleje, så er LASHFOOD også velegnet som en plejende kur – også hvis du fra naturens side har stærke, naturlige bryn og vipper. Vi slider nemlig på dem, når vi bruger makeup og måske glemmer at rense af om aftenen, ligesom en stresset periode også kan påvirke deres styrke og naturlige glød.

Det vinder du:

LASHFOOD phyto-medic Natural Eyelash Enhancer

En forlængende vippekur med synlig effekt på 4-6 uger. Produktet bruges som en kur om aftenen på afrensede vipper. Ved længerevarende og kontinuerlig brug opnås stærkere og sundere vipper.

 

BROWFOOD phyto-medic Natural Eyebrow Enhancer

En styrkende kur til brynene, der stimulerer hårvæksten og samtidig giver naturlig glød til dine bryn. Ved længerevarende og kontinuerlig brug opnås sundere og stærkere bryn.

 

150 Comments
Previous Post
Next Post