Palmer & Fester

Kender du følelsen af at der ikke er fest nok? At fredag aftens højdepunkt lidt for ofte bliver ungernes, nemlig Disney Sjov og den groteste udgave af slikskålen? At man trænger til en voksenfest? En fest med høje hæle og musik efter middagen? At man trænger til at samle alle de gode omkring sig og hælde sprut i glassene?

Måske er det den “vinter”, der har hærget os i juli, måske er det bare mig, der er blevet for forvænt i sommer, eller måske er det, det faktum at vores lejlighed stadig ikke er færdig, der gør, at jeg kommer til at savne en kombination af fest og palmer. Jeg trænger til at (kunne) invitere på noget andet end kaffe i regnvejr i kolonihaven, og at lave en middag, nogle drinks og til at lægge en dug på bordet, eller lade være og så i stedet køre palmer og ballonner ind over det hele.  Se for eksempel her; det kunne man godt, ikke?

Tropical-Dinner-Party5-600x900

Billedet er lånt her, hvor du også kan se hvordan man gør hende kunsten efter. Så kunne man købe (hvis man var rig) en røvfuld guld-ananasser og strø dem med løs hånd ud over bordet (klik her).

Invites kunne man hente her, og se lige hvor fine de er!

il_570xN.712865082_fvhp

Og drinksne er tropiske, stærke og søde. Ikke en helt dårlig idé med en lille fest, vel?

2015-02-09-139-778x1200

3 kommentarer

  1. Hørt hørt hørt. Der har ikke været meget “fest” i den kolde danske sommer, og på mandag venter arbejdet igen, og så er spørgsmålet, hvornår man lige finder overskuddet til en fest!

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *