3 Gode

Denne sommer har jeg ikke på den måde haft tid til at være så groomet. Jeg har siddet i en vandkant med ungerne, malet kolonihave, vadet rundt i regnen, og badet i klorvand. Mit hår er blevet en høstak, min hud er knastør, og jeg har fået fregner. Men alligevel har jeg nået en lille smule – for eksempel, har jeg haft B Com Bios fugtgivende maske med i toilettasken.

IMG_7929 Jeg har brugt den sådan ca hver tredje dag, og jeg selvom jeg har frugt solfaktor 30 hver dag, har huden været tør efter sol og vand. Masken er simpelthen så god. Den trænger meget hurtigt ind, og man mærker tydeligt en forskel på huden bagefter.

IMG_7927

Jeg har desuden opdaget Essies helt hvide neglelak. Den dækker totalt og er helt kalkhvid men med en blank overflade. Selvom jeg ikke ligefrem bliver mulat om sommeren, var den så pæn på hænder og fødder, når de fik lidt farve. Og så er jeg en sucker for Essies navne – den her hedder for eksempel private weekend.

IMG_7930

Bedste bodylotion. Kort og godt. Og man begynder ikke at svede under den – heller ikke i 41 grader varm hedebølge.

1 kommentar

  1. Hej Julia. Har forsøgt at skrive et par forskellige steder til dig. Og nu prøver jeg her også. Håber du vil hjælpe. Er faldet pladask for dit smukke tørklæde ( ‘Et glimt i Danmark’ mener det var udsendelsen fra d. 3. Sep du havde det på. ) det er blåt med en masse andre farver. Og frynsekant Håber at få fingrene i et…
    Tak. Hilsen Jane

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *