Kvinde, Kend Din Helt Egen Hotness

Kender du følelsen af at være så pissefucking hot, at du slet, slet ikke kan vente med at komme i badetøjet på en offentlig strand?

Kender du følelsen – gerne efter et par graviditeter og amninger – af at du slet, slet, slet ikke kan vente med at hoppe i en diminutiv trekantsbikini og vise din toplækre krop frem?

Og kender du til den følelse af at være overbevist om at du – ja, du, er mega-lækker, overdrevet hot, og at al din kropsbehåring vokser præcis de rigtige steder, i de præcis korrekte mængder?

Med andre ord: Er du totalt overbevist om din egen hotness?

JA – JA! Råber du! GODT FOR DIG!

Ryst den røv og den hotness, og lad de flotte bryster svinge.

Helt ærligt; det burde jo være attituden, i stedet for at vi sidder og gemmer os bad vores rygdeller, og glemmer at vi er til. Jeg sidder på Mallorca. Her er vidunderligt. I morgen skal jeg i badeland med ungerne. Og det første jeg tænker er ikke: HURRA, hvor får vi en god dag, og hvor bliver ungerne glade, og hold nu fucking kæft, jeg er en GOD mor, at jeg gør dét – NEJ – det første jeg tænker er: Badedragt!

ÅH – !!!!!! – hvor er det pinligt, at tænke sådan. Tænk at være så kedelig. Tænk at være så selvbevidst. Tænk at være så dum, at spilde sit liv på den måde, tænk at tro at andre kigger.

For hvem er det egentligt man kigger på: Dem der er overbeviste om egen hotness. Det er jo de eneste, der er værd at kigge efter! Det er sgu da vejen frem: Knejs, stå rankt, stå frem, vær dig selv, og også i badedragt.

14 Comments
Previous Post
Next Post