Kvinde, Kend Din Helt Egen Hotness

Kender du følelsen af at være så pissefucking hot, at du slet, slet ikke kan vente med at komme i badetøjet på en offentlig strand?

Kender du følelsen – gerne efter et par graviditeter og amninger – af at du slet, slet, slet ikke kan vente med at hoppe i en diminutiv trekantsbikini og vise din toplækre krop frem?

Og kender du til den følelse af at være overbevist om at du – ja, du, er mega-lækker, overdrevet hot, og at al din kropsbehåring vokser præcis de rigtige steder, i de præcis korrekte mængder?

Med andre ord: Er du totalt overbevist om din egen hotness?

JA – JA! Råber du! GODT FOR DIG!

Ryst den røv og den hotness, og lad de flotte bryster svinge.

Helt ærligt; det burde jo være attituden, i stedet for at vi sidder og gemmer os bad vores rygdeller, og glemmer at vi er til. Jeg sidder på Mallorca. Her er vidunderligt. I morgen skal jeg i badeland med ungerne. Og det første jeg tænker er ikke: HURRA, hvor får vi en god dag, og hvor bliver ungerne glade, og hold nu fucking kæft, jeg er en GOD mor, at jeg gør dét – NEJ – det første jeg tænker er: Badedragt!

ÅH – !!!!!! – hvor er det pinligt, at tænke sådan. Tænk at være så kedelig. Tænk at være så selvbevidst. Tænk at være så dum, at spilde sit liv på den måde, tænk at tro at andre kigger.

For hvem er det egentligt man kigger på: Dem der er overbeviste om egen hotness. Det er jo de eneste, der er værd at kigge efter! Det er sgu da vejen frem: Knejs, stå rankt, stå frem, vær dig selv, og også i badedragt.

14 kommentarer

 1. Jeg har det sådan, at jeg i dk føler mig lidt kvabset og kedelig. At tingene hænger… De helt forkerte steder. Men så kommer jeg sydpå. Får sol på kroppen. Og vupti. Så tænker jeg helt anderledes. Pludselig tænker jeg. FUCK. Jeg er hot. Se da lige mig i bikini. Det er som om at den gyldne farve gør mit fedt mindre flapset.
  Men nu er vi tilbage i dk igen…

 2. Åh, søde Julia. Du sætter altså bare ord på så mange af mine tanker;0) Jeg ville så gerne kunne slippe følelsen af “arrgh” når jeg tænker på min køleskabshvide, bløde krop i bikini, men den følelse sidder desværre lige så godt fast som strækmærkerne;0) Som Pernille skriver, så hjælper det lidt, når der kommer lidt farve på…. Håber I får en fantastisk ferie med masser af smil og grin – og selvfølgelig mindst en is om dagen til drengene.
  Knus Jannie

 3. Hal-le-lu-jaaaa!!! Tak for lige netop dette indlæg, Julia. Du har så evigt ret.

 4. TAK – siger jeg der kun kunne finde trekants bikinitoppen, da jeg skulle pakke ferie-kufferten her til morgen, og tænkte FUUUcK! – Nu tænker jeg fuck det!, hvis bare det overhovedet bliver bikini-vejr, så håber jeg gladeligt i den og shaker herlighederne 😉

 5. Jeg havde de samme tanker for et par uger siden, hvor vi skulle have drengene (1 & 4 år) med på stranden. Normalt beholder jeg tøj på, men blev enig med mig selv om, at det var sgu da synd for mine børn, at vi ikke kunne nyde vand og stand ordentligt, forbi jeg ikke ville i badedragt. Så jeg tog den på og lod som om der ragede mig en høstblomst … Selvom jeg naturligvis ikke kunne undgå at bemærke, at alle andre på stranden var tyndere end mig

 6. Stop de tanker! Du er da så flot! Kvinder er deres egne værste fjender, vi skylder os selv og hinanden at trække i bikinien og vise verden at kvindekroppen er smuk i sin forskellighed <3

 7. Så godt sagt! Jeg tror faktisk ikke der er gået en dag i mit voksne liv, hvor jeg ikke har tænkt over min størrelse. Skræmmende

 8. Jeg skippede badedragten og sprang ud i bikini på ferien i Kreta… Jeg er blevet for gammel til at bekymre mig om deller, strækmærker og hår… 😉 kh. Birgitte

 9. Så fint skrevet. Jeg har det på præcis samme måde, og er allerede i gang med at opbygge krisestemning ift. den kommende ferie. Jeg synes det er trælst at jeg skal havde det sådanne. Forsøger, med svingende held, at overbevise mig selv om, at min krop er et vidnesbyrd om både et barn og masser af glade dage 🙂

 10. Go girl!!!
  Selvfølgelig er vi hotte, selvom vi har født børn og huden er blevet slappere og alt det der:-)
  Jeg er nu 52 år og pisseligeglad med hvordan andre tænker om min krop, for jeg har født 3 børn, levet et spændende liv og har tænkt mig at fortsætte med det indtil jeg lukker mine øjne, så alt det med hvad andre tænker, det har jeg lagt bag mig for mange år siden og jeg ville ønske at mange flere kvinder kunne gøre det samme…
  Så Julia, bare frem med bikinien!!!! Vi kører den sgu hjem på charmen;-)

 11. Åh altså, jeg er så uenig i det indlæg. Ikke fordi jeg er uenig i, at man sgu da skal give los og iføre sig den bikini, hvis man har lyst, og ikke tænke på at man er nødt til at iføre sig en badedragt, hvis man er lidt flommet efter flere barnefødsler. Men jeg er uenig i den tankegang der ligger bag, som totalt har gennemsyret vores generations syn på egen (kvinde)krop, nemlig at det kun er ok at vise sin krop frem, hvis man føler sig HOT. Hvorfor er det ikke ok at iføre sig bikini på sin flommede og blege krop, fordi man har lyst? Hvorfor SKAL man partout føle sig HOT imens? Hvorfor er det ikke ok at have en utildækket og samtidig usexet krop? Er det virkelig så vigtigt at blive kigget efter af andre? Og alene pga. sin hotness-følelse? Og er det virkelig ikke værd at kigge efter gennemsnitsmennesker? At kigge efter andet?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.