Noget om drenge, tøj og vokseværk

Elias og Sofus er begge i gang med et ryk – et af den slags, hvor det føles som om de vokser fem cm mens man kigger væk. Elias er ved at være en lang dreng, med en krop, som mere og mere ligner Johans. Yndlingsbukserne fra foråret kan han ikke være i mere, og t-shirtsne stumper. Jeg synes ikke jeg laver andet end at klikke nyt tøj hjem til ham fra webshops, og heller ikke at han laver meget andet end at vokse ud af det. Det er det samme med Sofus – der udover, er de begge i en alder nu, hvor de slider tøjet, men også hvor de har en holdning til det – så der går ikke meget i arv. Huller på knæ og den slags forhindrer det, men heldigvis er der så mange fine webshops (og udsalg), at det er svært at vælge. Jeg har købt t-shirts hos name it for nyligt. Den med pantheren, og så en af de højtelskede superheltetees til hver.

Name it har udsalg lige nu, og det kan du finde her.

Og hvis du vil kan du læse en artikel, jeg har skrevet om tøj med store prints til børn her.

IMG_7645

3 kommentarer

 1. Jeg må indrømme, at jeg hader de superhelte og Lego tshirts mine drenge på 6 år insistere på at gå i. Men eftersom jeg ikke kan få noget som helt andet på dem, så er det sådan det bliver. Jeg ved jeg ville tabe den kamp alligevel og så er der så meget andet jeg hellere vil stå fast på.

  Vi har lige haft et forår, som i 4-5 måneder, hvor mine drenge har hullet 5 par lange bukser. De nye bukser holdte kun til 2-3 brug, så var de også hullet på knæene. Suk… Det er lidt dyrt, så det er rart at vi kan klare den med shorts og korte ærmer pt.

  Men der er alligevel noget særligt over en lille stor dreng med spiderman på maven og huller på bukserne 🙂

 2. Hej Line – det er nemlig også sådan en periode vi er inde i for tiden. Der går hul på alt lige med det samme, og resten vokser de ud af. Men ja; de er fandme så søde i det get-up, de unger,
  KH
  J

  Hej Tina – helt sikkert! Det er bare SÅ svært at finde noget nogenlunde pænt drengetøj… KH J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *