Noget om drenge, tøj og vokseværk

Elias og Sofus er begge i gang med et ryk – et af den slags, hvor det føles som om de vokser fem cm mens man kigger væk. Elias er ved at være en lang dreng, med en krop, som mere og mere ligner Johans. Yndlingsbukserne fra foråret kan han ikke være i mere, og t-shirtsne stumper. Jeg synes ikke jeg laver andet end at klikke nyt tøj hjem til ham fra webshops, og heller ikke at han laver meget andet end at vokse ud af det. Det er det samme med Sofus – der udover, er de begge i en alder nu, hvor de slider tøjet, men også hvor de har en holdning til det – så der går ikke meget i arv. Huller på knæ og den slags forhindrer det, men heldigvis er der så mange fine webshops (og udsalg), at det er svært at vælge. Jeg har købt t-shirts hos name it for nyligt. Den med pantheren, og så en af de højtelskede superheltetees til hver.

Name it har udsalg lige nu, og det kan du finde her.

Og hvis du vil kan du læse en artikel, jeg har skrevet om tøj med store prints til børn her.

IMG_7645

3 Comments
Previous Post
Next Post