SommerGaveRegn: Pop fra Urtekram

popcornkit

Der har været en del diskussion om popcorn herhjemme på det sidste. Men ikke alle popcorn – hverken til gryde eller microbølgeovn indeholder ting, vi ikke vil have. Diskussionen har drejet sig om Flourstoffer (PFC) som er mistænkt for at være hormonforstyrrende, forårsage fedme og være kræftfremkaldende. De er meget svært nedbrydelige og ophobes derfor med tiden i både mennesker og miljø. Urtekram (som vi er så heldige at arbejde for hos os) har derfor valgt den fedtafvisende emballage fra, som indeholder PFC. Urtekrams mikropopcorn er ikke tilsat fedtstof, og derfor er det heller ikke nødvendigt at bruge fedtafvisende papir i emballage. Så snack bare trygt løs!

For er der noget bedre end en skål duftende, varme, salte popcorn? Den enkle, klassiske og nemme snack er elsket af store og små, den er fedtfattig, og den passer både til havefest med rosé og filmaften i sofaen.

I går hvor det var så varmt at man ikke kunne trække vejret lavede jeg den ene grydefuld til ungerne og deres kolo-venner efter den anden. Det der med at stimulere tørsten med noget salt virkede som den eneste løsning på hedebølgen. Dén og så en strandtur senere.

Hos Urtekram har de både økologiske popcorn til mikroovnen, og økologiske popmajs til gammeldags popcorn i gryde, og deres smagsneutrale kokosolie er perfekt til at poppe dem.

Nu har jeg så fået lov til at udlodde fem kits, som består af:

Mikro popcorn med himalayasalt øko 3×85 g
Popmajs øko 400 g
Kokosolie smagsneutral øko 425 ml

Du skal bare smide en kommentar her inden på onsdag klokken 20, så er du med i lodtrækningen.

IMG_9917

141 Comments
Previous Post
Next Post