Sommerstatus i Kolonihaven og Hjemme fra Ferie

IMG_7636

IMG_7634

Vi er i koloen. Hedebølgen har ramt Danmark, og vi nåede at smage lidt på den i Frankrig, hvor der var SÅ varmt, at det næsten var for meget (ikke at jeg vil sætte spidsen af en lillefinger på dén ferie!). Klokken er snart 2130, Sofus er faldet i søvn midt i en leg, og Elias og jeg sidder og nyder aftenstilheden sammen på terrassen. Vi stod meget tidligt op i dag, og fløj fra Frankrig sammen: Elias, Sofus og jeg sammen med vores værtinde på ferien, hendes to drenge på 3 og 5 og deres lækre baby på et halvt år. Det var et cirkus, og hvis man må klappe sig selv på skulderen, så var Sine (vores værtinde) og jeg kampseje, og fik ungerne igennem heden, diverse ventetider og transportformer uden sammenbrud. Altså hverken hos ungerne eller os.

Johan spiller på Roskilde i nat – på Orange scene sammen med Suspekt klokken 0130, og jeg er i koloen med ungerne. Jeg ville gerne have været med, men ungerne har brug for mig her, og der er noget med at lande sammen, sådan helt rigtigt, som bare holder. På grund af koncerten fløj Johan hjem i går, og Sines mand kørte familiebilen hjem fra Frankrig, og kører sådan set nok stadig. Så vi var med ungerne.

Men her i koloen er vi i gang med afblomstringen samtidig med alt alt vokser. Faktisk bor jeg i en slags ukrudtshule, jeg skal gøre noget ved de næste dage. Det ser dog ud til at vi både får æbler, én pære og én figen om alt går vel – og de rødbeder jeg såede ser ud til at klare sig. Det samme gør broccolien som vist er noget sværere, men der er skudt noget ubestemmeligt grønt i plantekassen. At det også kan være ukrudt er jeg helt med på!

Vi hygger, aftenen ebber ud, og om lidt skal jeg læse det sidste kapitel af den fantastiske Villads fra Valby på sommerferie for Elias. Hav en dejlig sommernat derude!

IMG_7624

IMG_7630

IMG_7626IMG_7627

IMG_7639

IMG_7635

9 Comments
Previous Post
Next Post