Sommerstatus i Kolonihaven og Hjemme fra Ferie

IMG_7636

IMG_7634

Vi er i koloen. Hedebølgen har ramt Danmark, og vi nåede at smage lidt på den i Frankrig, hvor der var SÅ varmt, at det næsten var for meget (ikke at jeg vil sætte spidsen af en lillefinger på dén ferie!). Klokken er snart 2130, Sofus er faldet i søvn midt i en leg, og Elias og jeg sidder og nyder aftenstilheden sammen på terrassen. Vi stod meget tidligt op i dag, og fløj fra Frankrig sammen: Elias, Sofus og jeg sammen med vores værtinde på ferien, hendes to drenge på 3 og 5 og deres lækre baby på et halvt år. Det var et cirkus, og hvis man må klappe sig selv på skulderen, så var Sine (vores værtinde) og jeg kampseje, og fik ungerne igennem heden, diverse ventetider og transportformer uden sammenbrud. Altså hverken hos ungerne eller os.

Johan spiller på Roskilde i nat – på Orange scene sammen med Suspekt klokken 0130, og jeg er i koloen med ungerne. Jeg ville gerne have været med, men ungerne har brug for mig her, og der er noget med at lande sammen, sådan helt rigtigt, som bare holder. På grund af koncerten fløj Johan hjem i går, og Sines mand kørte familiebilen hjem fra Frankrig, og kører sådan set nok stadig. Så vi var med ungerne.

Men her i koloen er vi i gang med afblomstringen samtidig med alt alt vokser. Faktisk bor jeg i en slags ukrudtshule, jeg skal gøre noget ved de næste dage. Det ser dog ud til at vi både får æbler, én pære og én figen om alt går vel – og de rødbeder jeg såede ser ud til at klare sig. Det samme gør broccolien som vist er noget sværere, men der er skudt noget ubestemmeligt grønt i plantekassen. At det også kan være ukrudt er jeg helt med på!

Vi hygger, aftenen ebber ud, og om lidt skal jeg læse det sidste kapitel af den fantastiske Villads fra Valby på sommerferie for Elias. Hav en dejlig sommernat derude!

IMG_7624

IMG_7630

IMG_7626IMG_7627

IMG_7639

IMG_7635

9 kommentarer

 1. Lyder lækkert og stort klap på ryggen herfra. I er seje sådan at rejse med 5 børn:) Villads for Valby rocker. Mindtsemanden har læst de fleste af bøgerne. Han læser dem højt for mig eller faren:) Fortsat go’ ferie i kolonihaven og tak for sidst forøvrigt:) Kh Mette.

 2. Det holder éthundrede med en sommeraften i haven ! Husk, at ukrudt ikke skal være en hindring for at sidde og slappe af ! Blomster er blomster – de vilde kan også være kønne. Og stress får man kun, hvis det hele skal se perfekt ud (siger jeg for også at overbevise mig selv). Fortsat god sommer til jer alle 4

 3. Hvor lyder det bare skønt! Og dejligt med god tid til børnene. Jeg glæder mig til at lillebror snart bliver så stor, at det giver lidt mere rum til kvalitets tid til mig og storebror. Savner indimellem min store dreng, og tid til bare ham og mig.

 4. Det må være med en vis stolthed at man kan sige at ens man spiller på Roskilde .. På Orange scene. Det er cool ..

 5. Hej Julia,
  Jeg har læst din blog længe pga dit faglige arbejde og dine ærlige, gode og sjove betragtninger om hverdag og familieliv. Jeg må dog sige, at jeg i særlig grad også nyder dine indlæg fra og om koloen. Det er så hyggeligt at læse om, hvordan du/I udforsker og lære nyt og ikke mindst sætter pris på de helt små og nære ting – og så endda på en aften, hvor manden ellers spiller på Roskilde. Det kan jeg godt lide Keep it up

 6. Kære Carina – jeg har købt figentræet her: http://italienskekrukker.dk/ – med levering og det hele! Jeg har købt to og du kan se dem her: https://instagram.com/lahmekommunikation/?hl=en

  kære Mette – ej hvor er han sej – og JA! De bøger er simpelthen SÅ gode.

  Kære Charlotte – nej, der er en regel om kolonihaven: INGEN STRESS!

  kære Line Maria – tusind tak og i dén grad i lige måde

  Kære Coprporate mor – ja, det forstår jeg SÅ godt. Jeg har rejst et par gange alene med Elias for netop at få den tid sammen med ham. Det har været vidunderligt.

  Kære Line B – jeg er så stolt og glad på hans vegne,

  Kære Stine – tusind tak for din søde besked. Det sætter jeg stor pris på. Tak og smækkys her fra,
  KH
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *