Snart Ferie og Generelt Rod

IMG_0771

Her hænger Sofus i det klatrestativ, han besejrede Skt Hans Aften, da Johan var på arbejde og Elias hos en ven, og Sofus og jeg havde 2 timer sammen på en legeplads. Det har været ugens mest rolige timer, og det er simpelthen så godt at det er ferie hos os i aften. Elias trænger i dén grad til ikke at skulle noget, Sofus gør det samme, og hvis jeg siger at jeg også trænger til ferie er det ikke en underdrivelse.

Der har været skruet godt op for tempoet, og når jeg lige tænker over, hvad der er foregået ud over det almindelige arbejde i det sidste halve år, så tænker jeg at det er helt ok, at det bliver ferie nu. Johan har udgivet en roman og en plade. Spillet i det meste af Danmark, og det skal han igen om lidt. Elias er i skole nu – det er et helt nyt liv, og forandringen er stor. Sofus kører med børnehaveklatten omgivet af vidunderlige voksne og søde børn, men trænger også til at vi ligger i ske et par uger. Jeg har afsluttet TVprogrammet, med sjove, hårde og meget lange dage.

Oveni det sædvanlige kaos er vi så på kanten til en ombygning i lejligheden. Jeg er lige ved at blive tosset over at skulle tømme to rum, og bliver helt stresset ved tanken om ikke at have vores hjem som base sommeren over, så der kan blive plads til håndværkere, der gør noget ved den lejlighed, som i alt for mange år mest har været kaos. Det bliver SÅ fedt.

Sommeren skal bruges på… ingenting, og på at blogge, skrive, drikke kølig hvidvin og løbe en tur, og alt det, der gør en glad. Jeg glæder mig!

 

10 Comments
Previous Post
Next Post