Kolonihavebesøg og nye ideer

IMG_0818

Det meste af vores lejlighed er tømt for møbler og sager, så håndværkerne kan rykke ind på mandag. I går havde de sødeste venner så inviteret på mad i deres kolonihave, og dermed befriet os fra en aften i flyttekasser og beriget os med godt selskab. Datteren har gang i en stabil produktion af perlerplader, som de så har hængt op i kolonihavens æbletræ. Det var simpelthen sådan en fin idé og så helt eventyrligt og magisk ud i aftenlyset. Ideen er hermed videregivet.

4 kommentarer

  1. SIkke en fin idé!
    Vi har også MASSER af perleplader – måske jeg skulle bruge nogle af dem på denne måde 😉

  2. Fed ide – vi har i den grad en overproduktion af perleplader hjemme. Så jeg tror jeg vil se om det kunne pynte i vores nye Østerbro-gård, eller om det er for meget for de nye naboer ;-).

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *