Urban Gardening i København

IMG_0694

IMG_0692

Der har været sagt og skrevet meget om at udnytte og skabe små grønne pletter i København. På tage af cykelskure burde man dyrke grøntsager og på toppen af byen kunne der snildt vokse græs. Jeg er fan af det, men uden altan kan det hurtigt blive et nærmest uoverskueligt projekt at flytte havebruget ind i byen. Nogle har meget tolerante andelsforeninger som er meget fremadskuende og kan blive enige om hvordan man bedst får tomatplanter til at vokse op ad huset, men der er langt mellem de bittesmå, gode ideer synes jeg. I dag gik jeg så forbi en skole på Skt Hans Gade på nørrebro. Og se lige her, hvad de har gjort på hegnet langs hele skolen: Snittet plastflasker op og dyrker krydderurter og blomster i dem. Så fint!

IMG_0693

4 Comments
Previous Post
Next Post