Sommerfødder

IMG_7488

IMG_7487

Det er muligvis sådan at det for alvor bliver sommer i Danmark. Sikkert lige omkring den dato hvor ungernes skoleferie er slut og vi skal tilbage på arbejde – men selvom det endnu ikke er den slags sommer, man bruger de mørke måneder på at glæde sig til, så er det i høj grad sandalvejr. Jeg skal snart på ferie – og ikke bare den slags, jeg plejer at holde, hvor hver anden dag foregår ved skrivebordet, men på reel ferie – hvor stikket hives ud en hel uge, og hvor man bare er sammen. Jeg kan ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig. Jeg satser på fødder i sand og græs, og rosé i glasset og på at stikke fødderne i pæne sandaler.

Én ting er pæne sandaler, noget andet er pæne fødder i dem. Neglelak kan gøre meget, men pæne, bløde fødder kan gøre endnu mere. Nu har jeg opdaget Ilse Jacobsens fodbadesalt (jeg er allerede virkeligt glad for cremen), som jeg putter en spiseskefuld af i et varm fodbad. Så kan man nærmest gnubbe fødderne bløde i et håndklæde bagefter, og smøre dem ind i olie (negle og neglebånd bliver glade for olivenolie) eller fodcreme. IMG_7486

3 kommentarer

  1. Udvid sommersæsonen til hele året.
    Jeg lover dig, at dine fødder så vil være glade og tilfredse – og som bonus ser pæne og velplejede ud altid. Også når du bliver ældre 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *