TVdagen i går

IMG_0488

Det store TVprojekt lakker mod enden, og der er nu kun et par optagedage tilbage. Det er stadig helt hemmeligt, hvad det drejer sig om, så jeg holder tæt. Men i hvert fald har jeg den store fornøjelse at stå op klokken 0430, gå i bad, vaske hår, overstå en tøjkrise og drikke tre kopper kaffe inden den vidunderlige Malene kommer og lægger makeup på mig. Det er ærligt talt min store drøm: At der kommer en og lægger et frisk ansigt på én hver morgen. Eller bare nogle gange. Suk. Nå, men Malene kommer altså og hurra for det! Med stribevis af pensler og cremer og farver og bøtter. Hendes bedste tip er forresten at bruge Garniers Optical Blur der hvor man har tydelige porer, som en slags primer.

IMG_0504

Så går vi ud af døren, og jeg bliver hentet af et venligt menneske, der samler nogle af os op og kører os ud på optagelse.

Tøjet er vigtigt, og produktionen skal faktisk godkende hvad jeg har på, så vi ikke står foran kameraet, os der er med, i den samme farve, eksempelvis. Men i går havde jeg det her på:

IMG_0492

Leopardskoene købte jeg for snart halvandet år siden i New York, bukserne er de gode gamle jeans fra Selected. Jeg har en blazer på fra Massimo Dutti og den er også et år eller halvandet gammel. Men de er virkeligt gode til blazere, Massimo-folkene. Skjorten er fra Heartmade og frakken er fra altid vidunderlige Moshi Moshi Mind.

IMG_0491

Vejret har ikke været supergodt, det har været koldt og meget blæsende på de fleste optagelser, så jeg har haft mange lag på.

IMG_0491

Men aftenerne, når vi slutter meget sent og nogle gange først sent om natten, er vidunderlige, og man bliver rørt ind i knoglerne af rosa himmel og grønne marker.

IMG_0512

IMG_0511

4 kommentarer

  1. Har netop fået jakken fra Moshi af nogle skønne veninder. Der er så lækker ☺. Ønskede mig den fordi jeg så dig i den her på bloggen.

  2. Har Malene ikke et alternativt tip til Optical Blur? Min hud er slet ikke glad for Garnier eller alt for parfumerede produkter i det hele taget, men jeg har tydelige porer, som jeg meget gerne vil skjule.

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *