Appen, du faktisk vidste du manglede

Måske har du allerede hørt om den, men L’Oréal har lanceret en app baseret på den teknologi man brugte da man skabte avatarfilmene. Den gør det muligt at prøve makeuplook uden at have fingrene i makeuppen. Når du har fundet et du kan lide, kan du klikke og købe det. Der er mange flere fantastiske funktioner, for eksempel kan du stå i din lokale Matas og scanne produkternes stregkoder, og prøver dem på i appen (!).

Appen hedder Makeup Genius og kan downloades gratis. Den blev lanceret ved Elle Style Award, hvor makeupartist Anne Staunsager havde skabt et look til appen og til arrangementet. Sådan et look, jeg aldrig ville turde prøve, fordi det er meget dramatisk, men, hvis man prøver det i appen, er det til at overskue – for man scanner simpelthen sit ansigt, og så lægger appen makeuppen for én. Er det ikke vildt?

Sådan her ser jeg ud med knaldrøde læber og dramatisk eyeliner:

Jeg blev nødt til at spørge Anne, som jo også vandt prisen som årets makeupartist lidt om looket, jeg har prøvet her, og som du også kan prøve i appen, så hermed: Anne:

unnamed

1. Tillykke med prisen. Hvad betyder det for dig at vinde?
Det er jo altid rigtig dejligt med lidt anerkendelse for ens arbejde, og jeg må sige at det faktisk betød lidt mere at vinde “Årets Makeup Artist” end jeg lige havde regnet med. Jeg blev super glad!
2. Hvorfor har du kombineret røde læber med sort eyeliner?
Røde læber og flydende liner er jo et klassisk look, der for mig aldrig går af mode. Nuancerne i læbestiften og tykkelsen på lineren kan jo varieres så det passer til de forskellige trends der kommer og går. Looket er jo egentlig i sin tid taget fra 50èrne og er blevet re-fortolket om og om igen i alle årenes løb.
3. Kan alle bære det?
Altså som udgangs punkt vil jeg sige at man kan jo lige hvad man vil! Men rent praktisk vil jeg sige at man nok godt selv ved om man har øjne der kan bære en flydende liner eller læber som kan bære en rød læbestift. Der findes heldigvis modifikationer på looket så alle kan være med. Har du feks små øjenlåg eller lidt ældre/hængende øjne, så kan det være svært at lægge en flydende liner; så kan du med fordel lave en mere blød liner med en blyant du kan tone ud evt med en øjenskygge. Har du lidt små læber eller er du bare ikke så meget til full-on læbestift, kan du nøjes med at duppe farven på med en finger og dermed få antydningen af den røde farve. Her er det jo også en fordel at teste på Makeup Genius Appen, om røde læber og liner klæder dig:)

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *