Gaveregn: Billetter til den store løbefest

02-name-it-boerneloebet

Tidligere i dag skrev jeg om Inspired by kids, name its helt fantastiske univers om livet i børnefamilien. Nu er appelsinen så trillet ned i min turban og jeg har fået lov til at lave en lille lodtrækning.

Så hvis du har lyst til en fest i Jylland, den 20. juni, med børn, løb og masser af hygge, så skal du bare lægge en kommentar her og fortælle mig hvilken artikel på Inspired By Kids, du bedst kan lide, så trækker jeg lod om to billetter.

Du kan læse mere om arrangementet her.

Smid din kommentar inden fredag klokken 20.

4 kommentarer

  1. ‘Børneløb i børnehøjde’ – vi er gået i skarp træning! Jeg har nu løbet sammen med mine døtre (10,10) 3 gange om ugen i 4 uger, og det er bare en god måde at være sammen på❤️

  2. Artiklen: “Konventionelle vs. økologiske fødevarer: Hvad er bedst for vores børn?”

    Helt klart inspirerende OG vigtigt !

  3. Sikke en skøn præmie!
    Jeg kan rigtig godt lide artiklen om børneløb, som er vildt motiverende og brugbar. 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *