Hvis du kunne få alt det, du ønskede dig ét sted

Skærmbillede 2015-06-10 kl. 09.07.48

Skærmbillede 2015-06-10 kl. 09.08.08

Sådan har jeg det med Inspired By Kids – det univers, vi er så heldige at samarbejde om med name it. Det er et gennemført univers med tekster skrevet af nogle af de dygtigste skribenter jeg kan komme i tanke om inden for lige netop dén genre: inspiration til forældre.

De fleste af os er pressede, underskudsramte, trætte og madpakkeudkørte forældretyper ind i mellem. Andre gange har man plads til hjemmelavede is, store fester og masser af lækker mad. Sådan er Inspired By Kids tænkt, at der nogle gange er brug for lidt ekstra fis til at give hverdagen et løft, men også at vi ikke alle kan hækle et telt fra bunden eller lige skabe et tårn af kyskager. Derfor er jeg vild med inspired by kids og samarbejdet med name it: Fordi det simpelthen er så tiltrængt med det der pust af hverdagsfest.

Hvis du for eksempel vil vide, hvor du skal bruge en fridag uden at bruge 1500 kroner og 8 timer i en kø, så klik her.

Eller hvis det regner og du tænker at I trænger til at være lidt kreative – så ligger der en guide til at  bygge et kalejdoskop lige her.

Det kan også være at du skal holde børnefødselsdag og har lidt ekstra overskud, så klik her.

Måske vil du gerne vide, hvordan det er at være mor til et modelbarn? Så klik her.

 

3 kommentarer

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *