Trend Test – Er Vi Klar?

IMG_7415

Man skal ikke åbne mange modemagasiner, før man opdager at slimfit jeans er ved at være i alvorlig konkurrence med et klassisk 70-er-svaj i bukserne. Jeg er naturligvis hoppet i med begge ben (!), men jeg kan ikke finde ud af om det virker. Om det virker i det hele taget, eller om det måske bare ikke virker på mig? Eller synes jeg, jeg ser lidt mærkelig ud, fordi de er så uvante, de jeans? Er jeg virkeligt blevet så vandt til at gå ud i verden i slim fit, at jeg nærmest ikke kan rumme de brede ben? Hvad synes du? Ja eller nej?

IMG_7410

Toppen er fra Kokoon, og det ser ud som om den er udsolgt, men jeg ved de får den igen med lange ærmer om et par måneder. Det er i virkeligheden en bodystocking, forresten. Jeansne er fra Moshi Moshi, og fra Frame denim. Man køber dem helt enormt lange og får dem lagt op i butikken.

IMG_7396

IMG_7393

23 Comments
Previous Post
Next Post