Trend Test – Er Vi Klar?

IMG_7415

Man skal ikke åbne mange modemagasiner, før man opdager at slimfit jeans er ved at være i alvorlig konkurrence med et klassisk 70-er-svaj i bukserne. Jeg er naturligvis hoppet i med begge ben (!), men jeg kan ikke finde ud af om det virker. Om det virker i det hele taget, eller om det måske bare ikke virker på mig? Eller synes jeg, jeg ser lidt mærkelig ud, fordi de er så uvante, de jeans? Er jeg virkeligt blevet så vandt til at gå ud i verden i slim fit, at jeg nærmest ikke kan rumme de brede ben? Hvad synes du? Ja eller nej?

IMG_7410

Toppen er fra Kokoon, og det ser ud som om den er udsolgt, men jeg ved de får den igen med lange ærmer om et par måneder. Det er i virkeligheden en bodystocking, forresten. Jeansne er fra Moshi Moshi, og fra Frame denim. Man køber dem helt enormt lange og får dem lagt op i butikken.

IMG_7396

IMG_7393

23 kommentarer

 1. JA, ja og ja de får jo ens ben til at fremstå længere. De er klædelig til mange måske endda mere end slim jeans. Det er jo sjovt hvor let påvirkelig vi er af trends alle er bare hoppet i slim jeans og ikke nødvendigvis fordi det klær en.
  Du kan klart køre den trend hjem :0)

 2. Jeg kan rigtig godt lide snittet, men jeg synes ikke, at det passer til bukser med stretch. Et par bukser med svaj skal ikke klæbe til lår og knæ. Så lad os endelig få nogle jeans i 100% bomuld igen! Desuden kommer bukser med svaj bedst til sin ret over sko med hæl.

 3. Enig med Randi mht. skoene, der skal noget højde til, ellers bliver det alt for meget Woodstock.

  Ellers synes jeg bestemt de er klædelige og gode til dig 🙂

 4. jeg er slet ikke klar! Men jeg ved at de stramme bukser, jeg har skabet fuldt af, pludselig vil være helt forkerte, desværre.

 5. Hej Julia

  Jeg synes du ser skøn ud! :0)
  Bukserne er gode og bliver kun endnu bedre i kombination med smil, store krøller og fin sommertop.

  Kærlig hilsen og tak for dig
  Katrine

 6. Jeg er begyndt at varme op til den trend. Jeg har et gammelt par hjemme i skabet som jeg kan begynde med 🙂 men rimelig upraktisk med de store ben når man skal cykle 😉 kh. Birgitte

 7. Hej Alle Damerne – Skoene ER høje! 7 cm. Jeg opdaterer lige indlægget med info på sagerne. Jeg hører hvad I siger omkring stretch, jeg synes bare det er så pænt, at de sidder stramt, meeeen måske skal jeg prøve nogle andre. KH J

 8. Hej Julia,
  Jeg synes det ser både flot, feminint og sexet ud og de klæder dig godt. Dejligt at se, du har det godt – du ser meget glad og sund ud på billederne <3
  Kram

 9. Ha – jeg gik jo i dem i 70erne . De skulle være så lange så bagkanten var flosset af at blive slæbt hen ad vejen. Har hevet mange par ud af cyklens tandhjul.
  Jeg ser ikke godt ud i slim, så jeg ånder lettet op. Står dog af ved fuld Abba-trompet.
  Jeg synes du ser fantastisk ud!

 10. Wow, you are looking great!
  Jeg liker disse hippiebuksene, og har hatt noen selv.
  Sist var for et tiår siden, bare ikke sååå mye sleng på. Men jeg synes jeg fikk lange ben i dem, og slet dem heeeelt ut.
  Ps: ser du har kjøpt fikentre til kolonihavehuset. De er så flotte, og når det kommer fiken på, kan du simpelthen dufte dem. Jeg vil også ha et fikentre.

 11. ♥️ Elsker boheme look’et… Keep it. Tror bare det er en vanesag. Vi har vænnet øjnene til de stramme jeans. Hvor mange sagde ikke, at vi ALDRIG kom i de smalle jeans igen(mig selv inklusiv) og pludselig var der ikke andet der duede.

 12. Synes ikke helt jeg er klar til bukser med svaj igen – måske som den eneste 🙂 Tænker mere på “kassebukser” som min mor gik med i 70’erne, da jeg var en lille pige, der bliver de tykke lår gemt:-)

 13. De klær dig. Jeg tænker umiddelbart også noget semistretch, så de slipper omkring knæene. Jeg tænker også, at de er en kende for lange. De skal være lange, men stoppe lige 2 cm over jorden, så man aner sko og de ikke slæbes. Men pyh, følger dig. Skal vi virkelig til det igen.

 14. Ja! De er super flotte! Enormt klædelige og giver lange og slanke ben. What’s not to love?!? Jeg går næsten altid kun i sorte slim jeans, men gælder mig til at få byttet dem ud jeans med svaj

 15. De holder 100 %…længde, højde, bredde…you name it, du ser lækker ud i dem!

 16. Jeg har for meget ridebukselår til nogensinde at kunne have brugt slimfit jeans… Til gengæld er jeg glad for at der kommer svaj i bukserne igen, det udligner mine bens silhouet… Jeg synes ikke, dine bukser er for lange Julia, tænk på at når de er blevet vasket mange gange, så er der smuttet 2-3 centimeter… 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *