Update fra Kolonihavelivet

IMG_0430

Den der kolonihave. Den gør noget ved mig. Ved os alle fire. Det er sådan en slags lomme, man træder ned i i weekenden, hvor tiden går hurtigt og alligevel står stille, og hvor ungerne krænger ugen af sig og falder ned i en uendelig strøm af leg, ro og venskaber. Det er børneliv for fuld udblæsning, og det at se hvad der sker med dem begge, når vi er landet der, er faktisk helt umuligt at forstå. Jeg tror det er kombinationen af græs, blomster, jord, mudder, regn, sol, gode naboer, god kaffe og dejlige unger, der gør det. Men verden bliver en anden, når man flytter sig lidt. Jeg havde aldrig troet jeg skulle blive så glad for noget, jeg tidligere har forbundet med småborgerlighed og angstfuld højredrejning, men bare det at se hvordan ens unger vokser når de står i mudder til knæene er det hele værd.

Og ja – så er jeg forresten ved at blive sådan en havetype. Mest på det eksperimenterende plan stadig. Og på den måde også ret planløst, for det er i den grad learning by doing. Nu har jeg købt figentæer (SÅ PÆNE!) og helt vidunderlige krukker lige her, og jeg satser stærkt på ikke at myrde hverken krukker eller figener.

Jeg brugte også et par timer på at rense fliser – noget jeg ikke i min vildeste fantasi ville have troet jeg gad bruge så meget som to sekunder på, men i lørdags var det en god plan. I går sad jeg lidt og kiggede, og udsigten var sådan her:

IMG_0458

Jeg tænkte: Hold nu OP, hvor er det bare perfekt. Indtil den blev brudt af det her, og det gik op for mig, at dét er den bedste udsigt:

IMG_0459

10 Comments
Previous Post
Next Post