Grønne London

IMG_7382

I sidste uge var jeg på seminar i London, sammen med Johan. Jeg har været der en del, især i forbindelse med arbejde, men har en oplevelse af at jeg først for alvor har fattet byen denne gang. Vi var i området omkring SOHO og Chinatown, og hvis du skal have noget at gå efter næste gang du er der, var Dean Steet virkelig cool med masser af lokale spisesteder, der ikke føltes som en turistfælde. Det var også første gang, jeg så hvor grøn byen er, og hvor meget man gør ud af lige at sørge for at der er blomster, grønne planter og dekoration i gaderne. Jeg håber ikke der går for længe, før jeg skal tilbage, og måske endda bare uden at arbejde samtidig!

IMG_7439

IMG_7384

IMG_7383IMG_7441

4 kommentarer

 1. Næste gang, prøv at tage lidt ud fra bymidten til villavejene. Der er smukke grønne mini parker (Notting Hill filmen) man skal ikke langt. Vi boede i nord London i 7 år og der er mange grønne lækre steder:) og stadig kun 10-15 minutter fra Covent Garden:)

 2. Kender godt den følelse af ikke af have forstået en by (og er det mig, der er noget galt med?)…. Jeg er f.eks. ikke helt med på Rom endnu – det er da en dejlig by, men den fænger ikke så meget som Paris, hvor jeg kan blive ved med at finde nye oplevelser og perspektiver 🙂

 3. Hej Mette!
  Det vil jeg gøre! Kender godt kvarteret – der ligger en fantastisk gammel biograf der også, så vidt jeg husker.

  Hej Jette V!
  Ja, det er sådan det er – at nogle steder forstår man, og andre glider på en eller anden måde hen over hovedet på én.

  Hej Karina,
  Også jeg!

  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *