Chinatown, London

IMG_7363

Godmorgen fra London! Fra Soho og chinatown, hvor Johan og jeg er i to dage for at deltage i et kursus. Kurset handler om forbrugeradfærd og meget andet virkeligt spændende, så jeg glæder mig meget til det begynder om lidt. Ungerne er sammen med Bedste Karen, og jeg savnede dem så snart vi havde sagt farvel til dem i går. Det er vild nok – at det går så hurtigt.

I går havde vi en rejsedag som var så irriterende at jeg var ved at vende om på hælen. Kø efter kø efter kø i lufthavnen, forsinkelse, og alt muligt andet man kan brokke sig over, men så var vi her lige pludseligt, og så blev aftenen som den skulle. Jeg elsker London, og denne del af byen kender jeg slet ikke endnu, men den kan anbefales. Uanset om du vil købe kinesisk medicin, have en massage eller spise dumplings døgnet rundt, er det muligt. Og nårh ja – en stripklub, en biograf der viser Tilbage til Fremtiden og supermarkeder med alt godt fra Kina, kan du også finde lige her.

Og så lige til noget helt andet: Black Swan har startet udsalg, og hvis du mangler jeans, så tjek dem ud. Jeg har mine sorte yndlingsjeans fra Black Swan på her. Frakken er fra Moshi Moshi mind, og et af årets bedste køb. Skjorten har jeg brugt flittigt (inkl her) de sidste måneder og den er fundet hos Pour Qoui.

IMG_7377

IMG_7378

5 kommentarer

 1. Åh, nyd det:) China Town er skøn i London og der er nogle lækre kinesiske spisesteder:) Er ret misundelig på jer:/

 2. Så er det en skam der er så blæsende og meget koldt lige idag i London. Hvis du har tid tjek Shoreditch området ud, det er så spændende masser af kant, ingen high st stores og street art overalt.

 3. @Anne – det er så dejligt med luft under vingerne ind i mellem.

  @Elisabeth – lige nu er det dem her: Concorde slim jeans

  @Ladybug – desværre ikke ret meget tid denne gang, men ja, det er så fedt et område! Tak fordi du minder mig om det

  @Mette – ja, her er så fint.

  Kærligst
  J

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *