Elle Style Awards & Et Døgn i Glimmerland

IMG_9951

IMG_9933

 

Sådan så jeg ud i går efter at have fået lagt makeup af L’Oréal Paris dygtige makeupartister inden Elle Style Awards i går. Der er ting og sager man lærer, når man sidder hos så dygtige mennesker, som ser på ens ansigt på en helt anden måde end man selv gør. Jeg laver snarest et indlæg med nogle af fiffene, men foreløbigt er jeg simpelthen så mæt af i går, at det hele snurrer lidt. Det var nemlig meget smukt og glædeligt og lyserødt det hele i går, og simpelthen sådan et privilegium at få lov til at være med. Jeg havde et par bukser og en skjorte på i går, syet i ens stof, så det næsten så ud som en heldragt og naturligvis de høje hæle. Mange havde investeret i nogle helt fantastiske og eventyrlige rober, og var SÅ fine og smukke.

Jeg mødte mange, som jeg ser for sjældent, eller hvor der går år i mellem, og den slags møder er virkeligt meget værd. I dag har jeg så arbejdet som en gal for at nå en deadline, og lige om lidt er hverdagen og farsen tilbage efter et døgns afbræk i glimmerland.

IMG_9935

 

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *