Det er lørdag

Det er i den grad lørdag, og lørdag på den måde, hvor Johan skal spille to gange i aften, jeg skal være med ungerne plus en ekstra, og vi vist nok bliver fire børn og fire voksne til aftensmad. Jeg har kogt rabarberkompot med masser af vanilje, løbet en tur, købt ind, bagt en kage med Sofus, og prøver nu lige så stille at få overblik over ugen der kommer. Ugen der gik har været god. Den begyndte i mandags, hvor jeg var inviteret til damefrokost, med en dessert, der næsten fik mig til at græde:

IMG_0253

Tirsdag var jeg på arbejde, og dagen forsvandt ganske hurtigt, fordi vi skulle have en håndfuld af Elias klassekammerater med hjem. Onsdag var TVoptagelsesdag, så jeg stod op klokken halv fem og fik besøg af Malene, som lagde den makeup man ville ønske man selv kunne finde ud af:

IMG_0279

Det med tøjet har været rimeligt svært på TVoptagelserne. Det er jo stadig en slags vinter, og vi er udenfor det meste af tiden.

IMG_0272

Tilgengæld er det knapt så glamourøst efter fire timers søvn at køre fire timer hjem i en kassevogn torsdag morgen:

IMG_0288

Heldigvis sluttede vi ugen af med at lancere et fantastisk projekt for Danner – det kan du læse mere om her. Og del-del-del endelig. Mange tusind kvinder og børn har brug for din hjælp.

IMG_0294

2 kommentarer

 1. Kære Julia.
  Så hyggeligt at læse om din hverdag – helt almindelig og så alligevel så anderledes, håber du forstår hvad jeg mener. Det er ikke fair at lægge billede op af sådan en skønt dessert uden at afsløre opskriften ;0) Det er en kage, som signalerer sommer (og forhåbentlig varme) på vej…
  Du har det skønneste hår, hvad gør du og med hvad;0)
  God søndag til jer alle, knus Jannie

 2. Kære Julia

  Jeg har denne morgenstund færdiglæst din bog ‘Hvor lagde jeg Babyen?’.
  Hold da op en god og dejlig omgang underholdning :0) Jeg har grinet og grædt og er blevet så rørt at hjertet har snøret sig sammen for…jeg er jo ikke alene!!!
  Min datter er 6 måneder og et vidunder ad rang. At blive mor er det skønneste som nogensinde er hændt mig og jeg føler mig heldig, heldig, heldig. Der er bare det med alle de følelser og tanker jeg næsten ikke kan rumme og indimellem har ret så svært ved at sætte ord på. Det gør du og det er simpelthen befriende.
  Tak for dig, din bog og fordi jeg må læse med.

  Kærligste hilsner Katrine

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *