Det er lørdag

Det er i den grad lørdag, og lørdag på den måde, hvor Johan skal spille to gange i aften, jeg skal være med ungerne plus en ekstra, og vi vist nok bliver fire børn og fire voksne til aftensmad. Jeg har kogt rabarberkompot med masser af vanilje, løbet en tur, købt ind, bagt en kage med Sofus, og prøver nu lige så stille at få overblik over ugen der kommer. Ugen der gik har været god. Den begyndte i mandags, hvor jeg var inviteret til damefrokost, med en dessert, der næsten fik mig til at græde:

IMG_0253

Tirsdag var jeg på arbejde, og dagen forsvandt ganske hurtigt, fordi vi skulle have en håndfuld af Elias klassekammerater med hjem. Onsdag var TVoptagelsesdag, så jeg stod op klokken halv fem og fik besøg af Malene, som lagde den makeup man ville ønske man selv kunne finde ud af:

IMG_0279

Det med tøjet har været rimeligt svært på TVoptagelserne. Det er jo stadig en slags vinter, og vi er udenfor det meste af tiden.

IMG_0272

Tilgengæld er det knapt så glamourøst efter fire timers søvn at køre fire timer hjem i en kassevogn torsdag morgen:

IMG_0288

Heldigvis sluttede vi ugen af med at lancere et fantastisk projekt for Danner – det kan du læse mere om her. Og del-del-del endelig. Mange tusind kvinder og børn har brug for din hjælp.

IMG_0294

2 Comments
Previous Post
Next Post