33.000 Danske Kvinder Udsættes Hvert År For Partnervold – du kan hjælpe

Skærmbillede 2015-05-29 kl. 09.24.21

Jeg har ind i mellem en tendens til at tro at I Danmark er der styr på tingene. Vi betaler vores skat, og tilgengæld er der altid hjælp at få for dem, der har brug for den. Sådan er det også i mange tilfælde. Men der er stadig brug for dig og mig og for vores hjælp og overskud. I  Danmark har vi for eksempel en lang række meget dygtige krisecentre for voldsudsatte kvinder og deres børn. Men når opholdet på krisecentret er slut, sendes kvinderne ud i dagligdagen igen – ofte uden det nødvendige sikkerhedsnet, som skal fastholde dem i et liv uden vold.

Hos Danner i København arbejder man fokuseret med at støtte kvinderne, når de forlader krisecentret. Det arbejde kaldes efterværn og defineres som den støtte, voldsudsatte kvinder og deres børn har brug for, når de forlader kvindekrisecentret. Kvinder, der bliver udsat for vold, har brug for opbakning! For det er gennem private organisationer som Danner, der i samarbejde med det offentlige sikrer, at kvinderne får den støtte, de har brug for!
Sådan kan du hjælpe1. Bliv Danner Ven – det koster siger og skriver 55 kroner om måneden at hjælpe kvinder og børn, der har brug for det. Ud over at støtte får du også indsigt i Danners arbejde. Du kan blive Danner Ven ved at klikke her. 2. DEL, DEL, DEL – del kampagnebilledet på din instagram, din blog eller din facebook. Hastagget er #stårstadig, fordi Danner hjælper kvinderne til at stå med fast grund under fødderne.

 

(Og bare så du ved det: Det er mit bureau, Lahme Kommunikation, der har skabt kampagnen for Danner. Danners sag har altid stået mit hjerte nær, og derfor lægger vi os i selen for at støtte op omkring det vigtige arbejde.)

3 Comments
Previous Post
Next Post