Vi har brug for dine input, erfaringer og holdninger

Kære, dig, der læser med her på bloggen.

Hos Lahme leder vi efter kvinder, der vil snakke. Om krop. Vii kvinder går mere end nogensinde op i vores kropslige velvære, og rigtigt mange af os, har på et tidspunkt ønsket at tabe os (mig selv inklusive). Nogle gange, er det sværere end andre, og nogle gange fylder bare tanken alt for meget.

Kender du det? Så håber vi – mine kollegaer og jeg -, at du har lyst til at give os en time af din tid og dine holdninger, erfaringer og meninger om emnet. På vegne af en kunde søger vi nemlig to kvinder til et interview om at slanke sig og bruge slankeprodukter af forskellig slags.

Vi søger:
En kvinde, der gerne vil vedligeholde sin vægt
En kvinde, der gerne vil tabe 5 kilo eller mere

Interviewet går tæt på dine erfaringer, holdninger og ønsker til slankeprocessen og slankeprodukter. Hvad synes du, der virker? Hvordan gør du nu? Hvorfor har du valgt, som du har i forhold til dit slankeprojekt? Interviewet går altså også tæt på dig og dit liv, og dit forhold til at være sund og slank, så det skal du være klar til at tale om. Du behøver ikke vide noget særligt om slankeprodukter.

Og du er naturligvis anonym.

Interviewet vil vare en times tid og foregår over telefonen tirsdag eller onsdag aften i næste uge. Som tak får du selvfølgelig en lækker, lækker goodiebag med masser af relevante produkter.

Skriv til fie@lahme.dk, hvis du gerne vil være med. Så vælger hun ud og kontakter interviewpersonerne for at koordinere.

2 kommentarer

  1. Åh det lyder som et spændende projekt. Håber I finder de rigtige damer (jeg kunne godt være én af dem der gerne vil tabe 5 kilo, men er optaget tirsdag – og tænker at der nok er andre oplagte damer, der kan byde ind med spændende ting). Kh. Birgitte

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *