Ugen Der Gik (Var En Af De Vilde)

IMG_9848

Det her billede snyder lidt, men det er nu et meget godt billede på de få timer, solen har skinnet i denne uge i København. Det har været en vild uge, og det vilde i den begyndte faktisk allerede i sidste uge. Jeg har holdt rigtigt mange oplæg, foredrag og det der ligner de sidste 14 dage, og i dag har jeg ingen stemme, ondt i halsen og fryser. Som om, man har brugt alt dét der var tilrådighed af den slags energi og nu bare skal holde kæft lidt inden man hopper ud af busken igen. Men det gør jeg så. Tier stille. Bare ikke her. Og forhåbentligt ikke så længe. Men ugen har været vild. Den begyndte allerede i søndags med en helt fantastisk hyggelig tur i biografen. Elias, Sofus, Johan og jeg plus bedsteven Alfred var til en snigpremiere på Disney Juniors nyeste serie (som får premiere på kanalen i denne weekend), nemlig Miles Fra Morgendagen. Skærmbillede 2015-04-30 kl. 13.19.18Ungerne var totalt opslugte og især Sofus var helt væk. Det var så sjovt, og faktisk første gang Sofus har haft en rigtig god oplevelse i biografen. Men serien ER faktisk god; Miles er sej og sjov, og har en storesøster og et forældresæt, der rejser rundt i et rumskib, som moren er kaptajn for.

IMG_9847

I mandags fik jeg så min ilddåb som konferencier på engelsk, nemlig i forbindelse med Nordic Sustainable Fashion and Textiles, som lå i forlængelse af et nordisk ministermøde. Meget, meget spændende, og meget lærerigt.

IMG_9853

Det var så også i mandags jeg købte blomster til mig selv… Og det var i denne uge, jeg så de første gæslinger i Sortedamsdosseringen og trods det faktum at det er hundekoldt og det regner nærmest hele tiden, faktisk begynder at ligne noget der minder om en bedre årstid.

IMG_9861

I går var jeg så med i et debatpanel om kulturliv og kunst, som del af det landsdækkende initiativ Kulturmøde. Meget, meget spændende, og hold op hvor blev jeg provokeret mange gange, især når vi skulle diskutere om noget der er underholdende kan være finkultur (det mener flere, at det ikke kan.).

IMG_9863

Rigtig god forlænget weekend, og nyd hvederne!

2 Comments
Previous Post
Next Post