En Anbefaling: Børnebog fra Hipsterland

IMG_7322 (1)

Som jeg har skrevet om før, her, så er det ikke let at finde børnebøger, som både Elias og Sofus kan holde ud at høre, samtidig. Springet mellem dem er så stort nu at vi ofte forsøger at læse for dem hver især, men det er ikke altid muligt, så derfor er det godt med et stash af bøger, som begge kan lide.

For et års tid siden blev Nicholas Oldlands første bog i serien om de tre venner: Bjørn, Bæver og Elg udgivet her i Danmark, og her er der faltså tale om børnebøger med et glimt i øjet. De er SÅ sjove, og handler om ganske voksne ting: For eksempel: Konkurrencementalitet, stress og manglende eventyrlyst. De er sjove, og man har det som om, de er taget ud af hipsterland – jeg har for eksempel aldrig mødt en anden børnebogsfatter der lader en bæver dyrke yoga for at få styr på sit temperament…

De er gode at læse højt af, fine tegninger og masser af fnis for både store og små.

Læs mere her.

IMG_7323

4 Comments
Previous Post
Next Post