En Anbefaling: Børnebog fra Hipsterland

IMG_7322 (1)

Som jeg har skrevet om før, her, så er det ikke let at finde børnebøger, som både Elias og Sofus kan holde ud at høre, samtidig. Springet mellem dem er så stort nu at vi ofte forsøger at læse for dem hver især, men det er ikke altid muligt, så derfor er det godt med et stash af bøger, som begge kan lide.

For et års tid siden blev Nicholas Oldlands første bog i serien om de tre venner: Bjørn, Bæver og Elg udgivet her i Danmark, og her er der faltså tale om børnebøger med et glimt i øjet. De er SÅ sjove, og handler om ganske voksne ting: For eksempel: Konkurrencementalitet, stress og manglende eventyrlyst. De er sjove, og man har det som om, de er taget ud af hipsterland – jeg har for eksempel aldrig mødt en anden børnebogsfatter der lader en bæver dyrke yoga for at få styr på sit temperament…

De er gode at læse højt af, fine tegninger og masser af fnis for både store og små.

Læs mere her.

IMG_7323

4 kommentarer

 1. Lyder som en dejlig bog:) Har du læst The Gruffalo og The Gruffalo’s child?? De findes på dansk og hedder vist Grøffeldyret og Grøffeldyrets barn (ikke helt sikker, da vi kun har dem på engelsk) Anywho, de er vildt gode. Grace på 9år har den i engelsk i øjeblikket i skolen. Den kan læses for alle aldre. Forfatteren Julia Donaldson har skrevet andre super gode bøger:)
  Ha’ en dejlig søndag:)

 2. Jeg elsker dine bog anbefalinger. Har reserveret 4 af hans bøger på biblioteket. Her hjemme har vi samme problem med aldersforskellen, selvom der kun er 2,5 år i mellem.

 3. Hej Mette – tusind tak for tippet – jeg kender filmen, som ungerne elsker. Jeg tjekker lige op på bøgerne.
  Hej Randi – simpelthen så dejligt at du kan bruge dem. Jeg sørger for flere!
  KH
  J

 4. Haha! Hørt og er så enig. Jeg faldt over den med Elgs manglende eventyrlyst hos Emmery’s i Speltghettoen. En hipster-bog, netop. Og virkelig fantastisk. Jeg har læst den maaaange gange dér over hhv. en latte og en hindbærsaft og har selv følt mig underholdt. Jeg har ønsket os dem hjemtil, men det er som om bedsteforældrene ikke ser fidusen i dem 😉

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.