Eventyrhuse i Sydsverige

IMG_9772

IMG_9762

Fra onsdag til torsdag i denne uge var jeg på trendseminar i Ystad. Byen ligger i Sydsverige, og er vist mest berømt for sin strand og naturligvis for Saltsjöbadet, som er en mellemting mellem et stort konferencehotel, et gammelt badehotel og et spahotel (!). Jeg var afsted med L’Oréal, og jeg  lærte virkeligt meget, som jeg kommer til at dele med jer her, om makeup, trends, mode og ikke mindst: Hvorfor disse ting bliver ved med at være SÅ spændende.

I går morges løb jeg en tur. Jeg har holdt pause i nogle uger, fordi jeg fik ondt i hoften af et eller andet jeg gjorde forkert. (Ja, hvem skulle have troet det: mig, en SPORTSskade! Jeg DØR af grin!) Men i dag skulle være dagen, og det var den smukkeste tur. Noget af det bedste ved at løbe er, synes jeg, at man ser tingene omkring en på en anden måde, man kommer rundt og man ser andre hjørner end man normalt gør. Ud over fuglekvidder og bølgeskvulp nåede jeg at se egern, harer og det smukkeste lys over vandet. Og så husene. Der er kæmpe store slotsagtige og lidt tossede sommerhuse med havudsigt ved stranden, og så bitte små strandhytter malet i de mest fantastiske farver. Se bare her – er de ikke bare fine? Og klar inspiration til den forestående maling af kolonøjseren.

IMG_9769IMG_9770IMG_9768

IMG_9782IMG_9766IMG_9765IMG_9759IMG_9764IMG_9771IMG_9763

1 kommentar

  1. Ååh, hvor er de fine, de huse! De fik mig til at glæde mig (måske lidt for meget) til at skulle finde legehus til fremtids-børn engang om mange år, haha. Måske lidt bizart, men selvom børnene ikke engang er opfundet endnu, kan man vel godt glæde sig til de oplevelser der venter?

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *