Lige Om Lidt Skal Nogen Overraskes

IMG_9621

Jeg sidder i ét tog. Mine kollegaer sidder i et andet. Vi skal mødes, og så skal vi have to dages strategiseminar på et sted, jeg simpelthen ikke må afsløre før om et par timer. Jeg elsker det! Det der med hemmeligheder, og med at skulle være sammen med mennesker som man SÅ godt kan lide at bruge sin tid med. Jaja, man må ikke blande forretning og fornøjelser siger de klogeste, men jeg kan for mit vedkommende, ikke komme i tanke om ret meget, der virker lige så godt som netop det. For det bliver jo ikke på dén måde en dårligere oplevelse at gå på arbejde med mennesker man godt kan lide.  Og her er de: Mine fantastiske kollegaer:

IMG_5074.JPG

3 kommentarer

  1. Med de lækre billeder der er på Instagram, tænker jeg at hele holdet synes det er skønt at du blander business og pleasure 🙂

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *