En Udflugt og En Sort Farao

IMG_9544

For nyligt var jeg til en udstillingsåbning på Glyptoteket. Johan, Elias, Sofus og jeg var inviterede fordi Svoger-Onkel Helmer har lavet den grafiske del af særudstillingen Den Sorte Farao. Dén udstilling er et besøg værd. Den er overskuelig, meget smukt, og der er en række af aha-oplevelser, man gerne vil have. Børn i 7årsalderen kan sagtens være med; Sofus var klar for lille. Men… Resten af Glyptoteket, var hverken Sofus eller Elias for små til. Jeg havde helt glemt hvor vidunderligt det museum er – der er mumier, skulpturer kunst, og så mange historier, der driver ned ad væggene, at man må overveje, hvor man begynder. Elias var meget (!) fascineret af skulpturerne, og de myter, historier og episoder de viser og er inspirerede af. Sofus var nok i virkeligheden gladest for guldfiskene, og råbte lykkeligt i palmehaven: Se mor, Dér er Thailand!

Men næste gang det regner på en fridag, tager Elias og jeg derind. Der er ingen grund til at lade være.

IMG_9540

IMG_9548

4 kommentarer

  1. Elsker din blog og Glyptoteket – og min lille søn som har sneget sig ind på dit øverste billede❤️

Skriv kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *