Mandagen Derpå

IMG_9582

Det har været en weekend, der har handlet om børn, sol og forår. Og den har været god! Lørdag var vi til den smukkeste barnedåb, med fine taler, sang, og søde mennesker. Sådan en dejlig dag, den første rigtigt varme forårsdag, hvor strømper i skoene var overflødige, og hvor man faktisk begynder at kunne forestille sig, at det en dag igen bliver sommer.

IMG_9572

Søndag morgen stod jeg foran kolonihaven og ventede på at blive hentet af en taxa. Sammen med Camilla Kjems var jeg nemlig i Go Morgen Dk, for at tale om dette (grænseoverskridende, nervepirrende, blufærdighedstrodsende og ikke retoucherede) projekt, som jeg simpelthen er så stolt af at være med i. Jeg kommer til at fortælle mere om det her på bloggen, og også vise mine billeder. Men mens jeg stod der og ventede, søndag morgen, var skyggerne lange og solsorten sang. Da jeg kom tilbage til koloen, var det til børn, havearbejde og kaffe, og altså: Alt det bedste fra foråret.

IMG_9578

11 Comments
Previous Post
Next Post